Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Миколаєві чоловік побив виховательок дитячого садка

1 листопада 2012, 23:30
Дата ефіру/події: Четвер, 1 листопада 23:30

У Миколаєві позбавлений батьківських прав чоловік хотів забрати сина з дитячого садка. Коли зрозумів, що малого йому не віддадуть, накинувся на виховательок і почав їх лупцювати.

Цей молодик вважає себе добрим батьком. Втім, з матір'ю своєї дитини не живе, прав на сина не має. Тож відвойовувати їх зранку прийшов до садка.

Затриманий:

- Я говорю: можна Владьку? - Мы уже кушаем. Я говорю: как кушаете, только ж привели. Дайте посмотреть. - Мы кушаем. И давай вот это, захлопывать двери.

Виховательки цього чоловіка ніколи не бачили, тож одразу зателефонували матері дитини.

Світлана, вихователька дитячого садка:

- Мама нам сказала: ни в коем случае папе не отдавать ребенка, потому что он не в адеквате. Что это значит, мы не знали, но мы видели уже по глазам, что он не понимает, что он делает.

Тому жінки вирішили боронити дитину, натомість дістали стусанів.

Затриманий:

- Эти две тянут моего сына, одна получается за нею, другая за туловище. Я вырываю, падает она, душит его. Та в другую сторону, я увидел, как сына душат, я в голову одной, в голову другой, говорю: отпустили!

Світлана, вихователька дитячого садка:

- Когда он начал выходить с ребенком с коридора, естественно, воспитатель, мы начали на него наскакивать, выдирать ребенка, он начал нас толкать в лицо, лично меня ударил.

Втім, чоловікові з малим вдалося вибігти із закладу. Надворі на крики виховательок збіглися таксисти, що й затримали горе-батька. Нині проти бешкетника порушили кримінальну справу. Йому загрожує до 5 років ув'язнення.

Тетяна Лисецька, співробітниця Миколаївського МУ міліції:

- За вчинення хуліганських дій співробтіники міліції затримали 28-річного місцевого мешканця. З'ясувалось, що чоловік позбавлений батьківських прав, раніше він вже був судимий та неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців. Наразі відносно даного громадянина обрано запобіжний захід - взяття під варту.

Втім, жодної вини за скандал у садочку чоловік не відчуває.

- Ну я що, плохой папа, может, выгляжу плохо, сына люблю и жену свою тоже люблю.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.