Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Невідомий викликав лобове зіткнення в Одесі

7 листопада 2012, 21:49
Дата ефіру/події: Середа, 7 листопада 21:49

Четверо людей потрапили до лікарні внаслідок ДТП в Одесі. Дві автівки зіткнулися лобом у лоб: удар був такої сили, що одного пасажира затисло в салоні. Його витягали, фактично, з купи брухту.

Аварія сталася ввечері у спальному районі міста. Дев'ятнадцятирічний водій Хонди з трьома друзями повертався з торговельного центру додому. Їхали повільно. Аж раптом зі стоянки вискочила автівка. 

Артем Ткаченко, водій Хонди: 

- Возле неосвещенной парковки, чуть дальше Маршала Жукова, выезжала машина со стоянки, подрезала, уходил от удара вправо на бордюр, от бордюра вырулили на встречную и свалили РАВ 4.

Хлопець каже - все сталося миттєво. Він намагався уникнути зіткнення з деревом, машина вдарилася об бордюра і її викинуло на зустрічну. Там автівка наскочила на позашляховика. А кермувальник - призвідник ДТП навіть не зупинився. Від потужного удару постраждало четверо. Одного затисло так, що довелося викликати рятувальників. 

Дмитро Пывень, співробітник ГТУ МНС в Одеській області:

- В результате сильного столкновения был один пострадавший очень сильно заблокирован, поэтому по времени немножко затянулась работа, но выполнили успешно, пострадавшего передали скорой помощи.

Людей вдалося врятувати. Усіх чотирьох доправили в лікарню. А ось автівки перетворилися на купу брухту. Поновити їх неможливо.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
26.11.2012 не выходя из комы погиб парень, находившейся в этой машине.
А. 28.11.2012, 16:15 ответить
Это как ехать неспеша чтобы на Хонде удариться о бордюр отлететь на встречку разбить свою и встречную. Наверное после 100 было 30-40.
Андрей 12.11.2012, 21:26 ответить
ты алень на встречке их уже остановила и в них влетел рав!незнаеш не пиши
... 13.11.2012, 01:01 ответить
ты сначала русский выучи. главное правило на дороге соблюдение скоростного режима и дистанции. не думаю что на хонде этого придерживались, иначе успели бы оттормозится. Олень, тот кто подрезал, но вина водилы хонды не меньше.
Gospod_Bog 08.07.2014, 01:12 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.