Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 28 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Перехожі затримали грабіжника в Криму

7 листопада 2012, 22:00
Дата ефіру/події: Середа, 7 листопада 22:00

Містяни допомогли затримати злодія в Симферополі. Він напав на крамницю, але наштовхнувся на відчайдушний опір сміливої продавчині. А коли їй на допомогу прийшли перехожі, розбійник втратив останнього шанса втекти.

Зловмисник удень зайшов в універсам, купив пляшку пива й подався геть. Але згодом повернувся. Дочекався, коли з крамниці вийдуть усі покупці, заскочив у приміщення, і, погрожуючи продавчині ножем, зажадав увесь виторг.

Ірина, продавчиня:

- Я успела перехватить его руку с ножом, у нас с ним завязалась драка, я позвала на помощь помощницу, пока она выбежала в черный ход звать кого-то помочь, я начала вырываться, он меня ударил в висок.

Мужня дівчина не тільки змогла дати відсіч нападникові й вирватися, а й встигла натиснути тривожну кнопку. Потім продавчиня разом із помічницею вискочила з приміщення і заблокувала злочинця у крамниці. Їм на допомогу кинулися перехожі.

Віктор Максименко, свідок:

- Я шел с работы, увидел, что парень держит дверь центральную, а продавщица с помощницей держали запасной вход, черный ход, ну и парень попросил помочь подержать, потому что если бы он начал выбивать черный ход, то там бы девушки не удержали дверь.

Грабіжник поводився зухвало: він намагався висадити двері, кидав пляшки й поливав з вогнегасника тих, хто боронив крамницю. Ще й пригрозив усіх повбивати. Утім, за кілька хвилин прибули правоохоронці.

Бадрі Пілієв, інспектор УДСО у Криму:

- Прибыв за 5 минут, зашли в помещение магазина, увидели неизвестного молодого человека и задержали его.

Віталій Калачов, слідчий Київського РВ міліції м. Симферополя:

- Злоумышленником оказался гражданин Украины, местный житель, который проживал неподалеку от места преступления. В настоящий момент по данному факту возбуждено уголовное дело по факту разбойного нападения.

Затриманому не звикати сидіти за гратами. Він нещодавно вийшов на волю.

- Знали ответственность?

- Нет!

- Если ранее судимы?

- Ну и что! Думал отмазаться!

Та відповідати перед законом молодикові таки доведеться. Йому загрожує ув'язнення на термін від 7 до 10 років.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.