Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 26 червня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Як не стати жертвою автокрадіїв

7 листопада 2012, 22:31
Дата ефіру/події: Середа, 7 листопада 22:31

Магнітола, ноутбуки та гроші - улюблена принада автомобільних крадіїв. Проте, інколи ці злодії забирають навіть їжу, яку залишають у салонах водії.

Розбите скло автівки, немає речей. Таку картину побачила киянка Людмила вранці. Свого Лексуса залишила ввечері на паркованні біля будинку. Зізнається, ніколи й на думку не спадало, що з нею може таке статися.

Людмила Токарська, постраждала:

- Це сталося в районі десь 10 години вечора, чоловік виходив і бачив, що машина була припаркована і були відкриті двері близько до нашої! Не видно було, що там коїлось!

Чоловік перевіряти не пішов. А вже вранці йому зателефонувала шокована дружина й розповіла про пограбування. Крадії забрали електронного планшета, пляшку віскі та цукерки, які подружжя залишило в салоні. Загалом - на три тисячі гривень.

Людмила Токарська, постраждала:

- Тут добре то, що машина стоїть в такому місці, де багато камер, то ми сподіваємося, що швидко знайдуть тих, хто це зробив!

Такі злочини скоюють чи не щодня. Вправні злодії цуплять майна на кілька тисяч гривень за кілька секунд.

Міліціянти кажуть: за добу реєструють близько десяти таких викликів. Тож радять автовласникам не залишати цінних речей у салоні, принаймні на видноті. А ще...

Василь Данко, співробітник Шевченківського РУ міліції м. Києва:

- Ставити на платну парковку, де охороняється, та не залишати автомобіль на вулиці, і буде менше випадків.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.