Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 30 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Ревнивець з Сум на смерть закатував попередника

7 листопада 2012, 23:38
Дата ефіру/події: Середа, 7 листопада 23:38

Приревнував і закатував: жорстоке вбивство в Сумах. Співмешканець жінки застав на порозі її колишнього. До розмов навіть не вдавався - затягнув суперника до ванної, завдав 18 ножових поранень і майже відтяв голову. А потім спокійно помив руки й пішов спати. 

Господиня квартири метушилася на кухні - пригощала вечерею свого співмешканця та його приятеля. Аж раптом відчинилися вхідні двері й на порозі всі побачили жінчиного колишнього. Теперешній такого неподобства не стерпів і замість привітатися - накинувся з кулаками.

Затриманий:

- Сразу же накинулся на него, взял на удушку, начал бить. Левой рукой держал его, а правой - наносил удары. 

Тоді потягнув побитого до ванної, привів до тями душем, змусив небораку роздягтися, й не зупиняючись так лупив шваброю, що зламав її. Утім і цього, вважав, замало.

Затриманий:

- Потом пошел на кухню, взял 2 ножа кухонных и нанес ему на запястье по 2 или по 3 раза, потому что он дергался сильно - вот так и получилось.

Після зап'ястків почав різати шию й майже відтяв голову. Так ревнивець розпалився, що навіть коли суперник помер, ще штрикав тіло ножем. Жінки убивця і його приятель до місця бійні не пустили.

Валентина, свідок:

- Я просила і плакала, шоб вони його впустили і шоб вони його не трогали, но я думала, шо вони його просто підлякають і всьо. У мене була істерика, я все время хотіла зайти до ванни подивиться, так как він сам оттудова не виходив.

Втамувавши жагу крові, чоловіки вимили руки та спокійно вляглися спати.

Затриманий:

- Я пошел спать, потому что никаких мыслей не было, ничего.

За кілька годин всіх мешканців квартири розбудили правоохоронці. 

Юрій Іванов, керівник Зарічного РВ міліції м. Сум:

- Сотрудниками уголовного розыска была получена информация о том, что в одной из квартир многоэтажного дома в Заречном районе находится труп мужчины, который собираются расчленить, немедленно проверили информацию, потвердилась на месте.

Вбивцю-ката одразу ж заарештували, йому загрожує 15-річне ув'язнення, його цивільна дружина фігуруватиме у справі як свідок, долю приятеля вирішують.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
такой смерти не поделаешь даже злейшему врагу!погиб из-за дешевой бляди и алкашки!оставил своих детей без отца!чем вы мужики только думаете!!А эта"женщина"Валя останется без накозания!!
ника 11.11.2012, 10:00 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.