Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 14 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Маріуполі невідомі пограбували крамницю та залишили по собі два трупи

8 листопада 2012, 21:00
Дата ефіру/події: Четвер, 8 листопада 21:00

Зухвале пограбування в Маріуполі. Розбійники в медичних масках удерлися до ювелірної крамниці, влаштували стрілянину та винесли коштовності. Залишили по собі два трупи.

Ювелірний магазин пограбували вранці, коли він тільки-но відчинився. За кілька годин до того перехожі помітили неподалік чотирьох підозрілих молодиків. Вони привернули увагу тим, що зламали лавку. Потім щось бурхливо обговорювали.

Марина, мешканка м. Маріуполя:

- Они забежали за дом. До этого они были… Ну, ждали, наверное, в 9 же открывается? Да? Они ждали, а потом они… Дело в том, что они очень долго ждали.

Вже о дев'ятій тридцять до міліції надійшло повідомлення про пограбування. Правоохоронці прибули швидко, втім на місці злочину знайшли тільки два тіла - продавчині та охоронця.

Юлія Лафазан, співробітниця МУ міліції м. Маріуполя:

- Также предварительно установлено, что нападавших было двое. Они после ограбления вышли из помещения магазина и скрылись за углом дома, в котором расположен ювелирный салон.

Нападники діяли швидко - охоронець навіть не встиг зреагувати. Чому так сталося - з таким питанням журналісти звернулися до фахівця.

Василь Геннадійович, охоронець:

- Видно, не успел "тревожку" нажать. Видно, заскочили с пистолетом и сразу начали стрелять. И просто не сработал рефлекс нажать "тревожку". "Тревожка" всегда должна висеть здесь, на кармане у охраны. Только что-то - он сразу нажимает: блокировать дверь, вызывать милицию. Должна дверь блокироваться, а они, видно, не успели заблокировать дверь. Знаю по нашему супермаркету - у нас сразу блокируется дверь.

Свідків просять телефонувати: (0629)-33-33-57, (067) 974-54-47 або 102.

Нині відомо, що обличчя нападників були сховані під медичними масками. Міліціянти вирахували загальні прикмети підозрюваних. Одному на вигляд від 40-а до 45-ти років, його зріст - 160 сантиметрів. Другий - років на 10 молодший і сантиметрів на 10 вищий. Обидва - середньої статури, були в чорному спортивному одязі. Старший - у капюшоні, молодший - у чорній шапці. Правоохоронці просять усіх, хто володіє будь-якою інформацією про надзвичайну подію, чи самих підозрюваних, зателефонувати за номерами, що на екрані.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.