Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 13 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

"Полуничний" бізнес викрито на Луганщині

8 листопада 2012, 22:29
Дата ефіру/події: Четвер, 8 листопада 22:29

"Полуничка" не вдалася в Алчевську - пікантний бізнес викрили міліціянти. Повій, підготовлених для багатих клієнтів, спіймали на першому ж виїзді.

Перш, ніж стати сутенеркою, Катерина торгувала квітами на місцевому базарі. Каже, бізнес прибутковий лише напередодні свят, в інший час особливих прибутків нема. Тож пристала на пропозицію свого давнього друга - підшукати гарних дівчат для його партнерів.

Катерина, підозрювана:

- Попросил найти девочек. А я не смогла отказать, так как он имел отношение к моему бизнесу. Я разведеннная, у меня маленький ребенок, и я не смогла отказать.

Дівчата мали бути модельними. Вирішила таких шукати через соціальні мережі. Там розмістила оголошення про роботу. І одразу спіймалася на гачка міліціянтів.

Віталій Тарасов, заступник керівника відділу УМВС України в Луганській області:

- Была получена оперативная информация, что 25-летняя гражданка занимается подбором девушек для оказания интимных услуг за деньги. Информация подтвердилась. Подбор происходил посредством сети Интернет.

Охочі працювати в інтим-салоні знайшлися швидко. Дівчата приїхали до Алчевська з сусіднього Луганська. Та вже першого робочого дня повій, що їхали до клієнтів у таксі, затримали міліціянти.

Віталій Тарасов, заступник керівника відділу УМВС України в Луганській області:

- Составлен материал, который передан для проверки. Возбуждено уголовное дело по статье 303 КПК: вовлечние в проституцию.

Бізнес-леді, що створила такий бізнес, тепер у міліції. За звідництво вона може сісти за грати на термін до 3-х років. Повії ж заплатять штраф і повернуться до свого звичного життя. До наступного затримання.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.