Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У столиці затримано порушника з фальшивим посвідченням прокуратури

8 листопада 2012, 23:12
Дата ефіру/події: Четвер, 8 листопада 23:12

У столиці в центрі скандалу опинився нетверезий водій Лексуса. Чоловік розмахував перед ДАІвцями посвідченням працівника Генеральної прокуратури. Та правоохоронці були невблаганні, а документ виявився липовим.

Тверезим кермувальник елітного авта, що його зупинили міліціянти, точно не був. Можливо, саме тому так рішуче чинив спротив усім силуванням ДАІвців задокументувати його стан.

- Вы будете продувать прибор?

- Нет.

- Значит, вы отказываетесь. Человек отказывается проходить медицинское освидетельствование.

Потім водій почав вмовляти ДАІвців не складати протокола. Аби було переконливіше - взявся вимахувати авторитетним документом.

Роман Абакумов, старший інспектор спецзагону ДПС:

- Водій почав нервувати і одразу пред'явив, для того, щоб уникнути відповідальності, посвідчення працівника Генеральної прокуратури. Саме на посаді, де було вказано на посвідченні, на посаді старшого слідчого важних доручень.

Та документ нетверезому кермувальникові не зарадив.

Роман Абакумов, старший інспектор спецзагону ДПС:

- Взявши це посвідчення в руки і придивившись уважніше, то було помітно, що дане посвідчення викликає сумніви в дійсності. Саме відсутні захисні голограми на ньому та фотокартка була виготовлена на кольоровому принтері.

Довго нетверезий порушник не відмагався. Розповів - замовив посвідчення в Інтернеті. Тепер проблем у вигадливого водія побільшало. Відповідатиме не лише за п'яне кермування, а й за підробляння документів. Подальшу його долю вирішуватиме суд.

Роман Абакумов, старший інспектор спецзагону ДПС:

- Водія було доставлено до районного Оболонського відділу міліції. Автомобіль затримано на штрафмайдан ДАІ міста Києва та складено протокол за статтею 130. В подальшому проводиться перевірка.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.