Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Наркоман-крадій з Тернопільщини замолював гріхи у церкві

8 листопада 2012, 23:31
Дата ефіру/події: Четвер, 8 листопада 23:31

Чемний, скромний, до церкви ходить - такого нестандартного злодія затримали на Тернопільщині. На перший погляд порядний, 28-річний парубок цупив усе, що міг, аби розжитися на чергову дозу наркотику.

Добре там, де двері не зачинені. Підсобки кав'ярень, шкільні кабінети і квартири. На відкриті помешкання молодому крадієві з Чорткова щастило завжди. Полював здебільшого на жіночі сумочки.

Юлія, постраждала:

- Я робила уборку вдома і помітила, що немає моєї жіночої сумочки. Не звернувши уваги, я продовжила роботу. Зранку, збираючись у справах, я таки дійсно помітила, що її немає.

Це вже згодом дівчина збагнула - забула зачинити вхідні двері. Спочатку подумала - сумку десь забула. Що речі вкрадені - повідомили вже правоохоронці.

Юлія, постраждала:

- Звернулась до мене міліція з питанням: чи я не загубила свою сумочку. Я сказала, що так, загубила. В мене в сумочці були записна книжка, косметичка з косметикою, кошельок з грошима, з карточками пластиковими, і також там був паспорт.

Полював злодюжка лише на мобільні й гаманці, решту не викидав - охайно ховав неподалік місця злочину. Скільки криївок і постраждалих - правоохоронці ще з'ясовують. Про більшість крадіжок власники міліцію не повідомляли.

Анатолій Свинарчук, заступник керівника Чортківського РВ міліції:

- Коли він був затриманий, фактично сам почав розповідати про скоєння ряду цих крадіжок, більшість з яких не була відома працівникам органів внутрішніх справ.

Молодик запевняє - кожний його злочин уже й не гріх.

Затриманий:

- За кожну крадіжку, що я чинив, я просив в Бога пробачення перед церквою. А тоді йшов, купляв то, що мені треба організму.

Організм вимагав одного - чергової дози. 28 років. Наркотичний стаж - 10. Лише дві тривалі перерви - поки відбував покарання у в'язниці. 

- На зоні для мене життя продовжится більше, ніж на свободі. Да і всьо.

Чоловік запевняє - грати йому лише на користь. Щонайменше 5 років без наркотиків. Утім, чи вистачить витримки після звільнення - не знає.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.