Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві чоловік кастрував, а потім вбив суперника

9 листопада 2012, 21:06
Дата ефіру/події: П’ятниця, 9 листопада 21:06

Моторошний злочин у Києві: чоловік познущався з коханця своєї подружки - кастрував його, а потім зарізав. Зробив це просто в любовному лігві парочки.

Вони просто зустрічалися. Обидвоє вже з чималим життєвим досвідом. Та чоловік запідозрив зраду. З'ясував - коханець подружки його знайомий. Гідно витримав обман і попередив конкурента - не залицяйся, бо ж ризикуєш чоловічою гідністю.

- Але коли дізнався, що все це продовжується - прийшов і розібрався по-чоловічому, як він каже: чоловік сказав, чоловік зробив.

Олена Ткаченко, кореспондентка:

- Мешкав коханець в цьому недобудованому будинку, бо тут же і працював. Сюди ж приводив і коханку. Про це знав і її чоловік. Якось вранці навідався.

О 10-й годині ревнивець, із ножем у руках, зайшов до приміщення. Жінку вигнав. А напівоголеного конкурента спочатку знерухомив, а потім - як і погрожував - відтяв геніталії. Цього здалося замало - почав наче навіжений штрикати по всьому тілу. Завдав десять ножових поранень. Коханець помер. Горе-Отелло втік. Про це криваве з'ясування стосунків колеги померлого говорити не бажають. 

- Не знаю, я не чув.

Ревнивця ж затримали наступного дня. Він не пручався: впевнений, все зробив правильно.

Юлія Шевчук, помічник керівника Подільського РУ міліції м. Києва:

- Та завзятість, з якою він це вчиняв і як він все це показував на відтворенні, тому були припущення, що він психічно нездоровий.

Утім, експертиза без сенсацій. Висновок фахівців - осудний.

Юлія Шевчук, помічник керівника Подільського РУ міліції м. Києва:

- Чоловік абсолютно здоровий психічно і на ґрунті ревнощів, в емоційному стані власницького інстинкту, егоїзму, як це розписують психологи, він вчинив в такому стані злочин. 

Чоловікові за навмисне вбивство загрожує більше десяти років ув'язнення. Невдовзі його судитимуть.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.