Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 5 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Затримано грабіжників маріупольської ювелірної крамниці

12 листопада 2012, 22:46
Дата ефіру/події: Понеділок, 12 листопада 22:46

Маріупільських убивць та грабіжників затримали. Нападників, які 8 листопада розстріляли в ювелірній крамниці двох людей, знайшли аж на Сумщині. В самому ж Маріуполі до рук міліціянтів потрапили двоє їхніх поплічників.

Цю криваву бійню влаштували восьмого листопада о дев'ятій ранку. Ювелірна крамниця щойно відчинилася, аж раптом туди вдерлися двоє невідомих у медичних масках. У перші ж секунди нападники накинулися на двох працівників ювелірки. Продавців: 21-річного Руслана та 27-річну Христину спочатку до безпам'ятства били металевою трубою, а потім випустили в кожного по чотири кулі.

Олександр Бугай, керівник Маріупільського МУ міліції:

- Они работали быстро. В течении двух минут совершили разбойное нападение, применив, уже скрывать нет смысла, металлическую трубу и пистолет ТТ, который был впоследствии изъят у фигуранта из Сумской области, злоумышленники завладели имуществом и скрылись.

Минуло кілька днів після зухвалого наскоку і грабіжників затримали. Операцію проводили на території аж пятьох областей. Двох головних фігурантів справи знайшли на Сумщині, один з них уродженець цієї ж області, інший  - Житомирської. Їх затримали працівники ДАІ під час звичайної перевірки документів на дорозі.

Володимир Поліщук, керівник управління МВС України:

- У них знайшли ювелірні прикраси, в одного знайшли зброю, також вже у Маріуполі затримали двох поплічників, які допомагали власне цим двом злочинцям приховати злочин.

Поплічники - 25- та 35-річний мешканці Маріуполя -  допомогали злочинцям, один забезпечував шляхи відходу, інший - замітав сліди: спалив одяг та взуття. Самі ж убивці - 42-х та 49-и років, розбійники зі стажем. Їх неодноразово притягали до кримінальної відповідальності за скоєння тяжких злочинів. До Маріуполя прибули спеціально, щоб пограбувати крамницю. Як нині стало відомо, коштовностей поцупили на 52 тисячі гривень. Цінності поділили між собою порівну.

Едуард Комісаров, в.о. керівника відділу ГУ МВС України у Донецькій області:

- Все, которые были похищены - изъяты у преступников. Они разделили их на равные части. Один из них, в Сумской области, пытался выкинуть эти ювелирные изделия, но был задержан с поличным.

Тепер за скоєне усім фігурантам справи світить довічне ув'язнення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.