Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 2 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Мати-зозуля з Волині підкинула дитину на залізничну станцію

15 листопада 2012, 21:14
Дата ефіру/події: Четвер, 15 листопада 21:14

На Волині шукають матір-зозулю, котра кинула напризволяще немовля. За сховок для нього обрала коридор залізничної станції Турійськ. Поклала крихітку в господарську сумку, а сама накивала п'ятами. Хтозна, чи вціліла б дитина, якби торби не помітили колійні доглядачі.

Сталося все близько восьмої ранку. Працівники станції розповідають: на місці, де нині стоїть картонна коробка під сміття, угледіли картату сумку. Що вона "зі звуком" та ще й рухається, помітили не одразу.

Борис Токарський, працівник станції Турійськ:

- Просто так сумка стояла. Я її ще раніше побачив, десь пів восьмої ранку. А тоді десь о 8.15 та дитина заплакала, тоді ми всі увагу звернули. Одіяло було таке тепліше. Дитина повністю в нього була замотана - видно не було.

Нині знайда в лікарні. Це симпатяга-хлопчик зростом 50 сантиметрів і завважки 3,5 кілограми. Жодних відхилень у дитини не виявили, вона цілком здорова і має добрий апетит. Небайдужі волиняни вже несуть малюкові одяг та підгузки.

Раїса Смаль, заввідділу Турійської районної лікарні:

- Новонароджений у періоді адаптації. Дуже активний, кричить голосно, вимагає їжі. Є бажання притулитися до маминої груді. Культя пупочна була не перев'язана і кровила. А це свідчить про те, що пологи наступили десь дві-три години тому.

Правоохоронці ж вирушили шукати горе-породіллю. Зачіпок поки немає, але коло підозрюваних вже окреслене.

Андрій Зінчук, керівник сектору Турійського РВ міліції:

- Зараз спільно з транспортною міліцією працівники Турійського райвідділу перевіряють усіх породіль, які були на обліку в Турійську і в сусідніх районах. Треба знайти цю жіночку і запитати, для чого вона це зробила, яку мету переслідувала.  

У дитячому відділі райлікарні хлопчик пробуде щонайменше два тижні. Тут його ретельно обстежать, вакцинують. Далі - дитбудинок. Переїде туди малий уже з іменем. 

Валерія Січковська, чергова станції Турійськ:

- Так як вчора було свято Кирила, то йому дали ім'я Кирил. А начальник станції наш Володимир, то записали його Кирило Володимирович.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.