Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Молодий Отелло з Чернигівщини задушив коханку-пенсіонерку

16 листопада 2012, 20:45
Дата ефіру/події: П’ятниця, 16 листопада 20:45

На Чернігівщині 65-річну жінку задушив молодий коханець. Трагедія сталася після того, як 25-річний молодик запідозрив бабуню в подружній зраді.

Йому 25. Вона - на сорок років старша. На невеличкому хуторі їх позаочі називали Максимом та Алою. Попри п'ять попередніх шлюбів, зустріч із молодим парубком пенсіонерка вважала перстом долі.

Галина Дмитрівна, мешканка хутора Шевченкового:

- Бабо Галю, як я його люблю! Думайте, що хочте. А я його не так як по любві прийняла, а по жалості. А ми ж таки бачимо, що там і любов була. Хіба ж не видно? Мені 85 год, так шо, я не понімаю?

Коли до самотньої Валентини прибився гарний парубок, сусіди зраділи - буде пенсіонерці поміч. Та як стосунки молодого квартиранта з поважною господинею перейшли в іншу площину - затурбувалися.

Григорій Андрійович, мешканець хутора Шевченкового:

- Я сказав - нащо воно тобі треба? Йому 20 з лишком, він твій онук. Чув, що в нього трошки здвиги в голові. Ну це ж нада справку побачить.

Ідилія у стосунках незвичної пари тривала майже рік. Зворотнім боком щасливого сімейного життя пенсіонерки стала патологічна ревність коханого. За найменшої підозри в симпатіях до осіб іншої статі бабуні загрожувала сувора кара.

Галина Дмитрівна, мешканка хутора Шевченкового:

- Отакі носила баболі хароші. І рука в неї була бита. І ребра. Казала - побив, побив. Вижену, вижену! Кажу - ні. не виженеш.

Згодом сімейні розбірки молодята почали щедро розбавляти горілкою. Це й пришвидшило трагічне завершення історії. Після спільної поїздки на базар коханий немов із ланцюга зірвався.

Іван Слесаревич, старший інспектор УМВС України в Чернігівській області:

- Дійшло до взаємних образ. Молодик схопив те, що трапилось під руку - молоток. Він ударив жінку по голові, а коли вона упала на підлогу - додушив її подушкою.

Далі забрав із кишені вже бездиханної співмешканки 10 гривень, а з двору алюмінієві каструлі, друшляка, сковорідку, та й подався заливати горе до сусіда. Там небораку і спіймали правоохоронці. Трагічна доля охочої до кохання пенсіонерки нині не сходить з язиків у всій окрузі. На думку ж фахівців, бабця стала жертвою патологічного ревнивця.

Тетяна Подольська, психолог:

- Некоторые люди нормально переносят ревность. Они могут страдать и испытывать дискомфорт, а некоторые патологически, и нацелены на то, чтобы причинить вред, ущерб и зло тому, кто заставил их испытывать.

А ось у шокованих селян - своя версія трагедії.  

- Що я скажу. Якби вони не пили обоє - вони б жили і сьогодні, і сто год би жили.А п'янка заведе куди хочеш.

Валентину поховали на невеличкому цвинтарі за хутором. Її ж герой-коханець тепер у СІЗО. Його долю вирішать психіатри. Як доведуть осудність - потрапить за грати на п'ятнадцять років.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.