Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 28 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Одесі горів театр музкомедії

19 листопада 2012, 22:58
Дата ефіру/події: Понеділок, 19 листопада 22:58

В Одесі горів театр Музичної комедії імені Михайла Водяного. Зайнялося в гримерці на четвертому поверсі. Їдкий дим відрізав тридцятьох людей від виходу.

Пожежа в театрі виникла близько другої дня. На неї виїхало одразу 12 машин рятувальників та фахівці газової служби. Як з'ясували, зайнялося у гримерці на четвертому поверсі. Вогонь охопив лише двадцять квадратних метрів, утім небезпека була через велике задимлення. Саме через їдкий чад одинадцятеро співробітників театру не змогли самостійно покинути приміщення - щоб їх евакуювати, довелося використовувати п'ятдесятиметрову автодрабину.

Дмитро, евакуйований:

- Дым - пытались выйти, но не смогли.

Валентина, евакуйована:

- Я ничего не видела, только дым видела и все. Все было в дыму. Мальчики просто прелесть, они бы, наверное, меня на руках спустили, наверное.

Інших співробітників театру рятували за допомоги масок і балонів з киснем. Жертв вдалося уникнути. Постраждала лише одна жінка, що надихалася чаду. ЇЇ забрала швидка. 

Ігор Савельєв, заступник керівника ГТУ МНС в Одеській області:

- Выехало 12 подразделений. По прибытии изменили тип вызова на сокращенный вариант и работали одним стволом. За 15 минут пожар потушили. Но отрезанными остались около 30 сотрудников. Их эвакуировали при помощи масок и лестницы.

МНСівці вважають, що загорілося від куріння або саморобного обігрівача. Точніші висновки зроблять згодом експерти. Зазначимо, що за три тижні це вже друга пожежа у приміщенні театру.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.