Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 28 вересня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Полтаві пограбували пенсіонерку

20 листопада 2012, 00:02
Дата ефіру/події: Вівторок, 20 листопада 00:02

85-річну бабусю побили й пограбували у власній квартирі в Полтаві. Старенька необачно відчинила двері молодиці: привітна жінка розповіла, що прийшла перевірити газову колонку.

Вісімидесятип'ятирічна Ніна Іванівна показує посинілі від ударів палицею руки та з жахом згадує, як ледь не поплатилася здоров'ям за 106 гривень і золотого персня. Того дня в її двері подзвонила молодиця.

Ніна Іванівна, постраждала:

- Підходю я, питаюся: хто. Вона - перевірити тягу. Я: вибачте, у мене ремонт робився і пєчка ставилася оця газова, я перед цим звонила, щоб там контролірували, я й відкрила двері.

Спочатку жінка і справді пройшла до кухні - начебто щось перевіряла. Та вже за мить виявила свої справжні наміри - накинулася на беззахистну бабусю.

Ніна Іванівна, постраждала:

- Вона мене хватає за цю руку, і ото мене на сюда, я впала, звідтіля впала, розбита голова, і лужа крові була. Вона мене кидає, а потом бере мою палку і тричі моєю палкою мене б'є по голові: мовчи, сука, уб'ю.

Далі нападниця почала вимагати, аби господиня віддала їй гроші за квартиру, яку ніби-то нещодавно продала. Коли зрозуміла, що великих грошей у пенсіонерки немає - почала нишпорити по кімнатах.

Ніна Іванівна, постраждала:

- Вона мені тоді: а де пенсія? Кажу: он кошельок, бери там, що осталося.

Перед тим як піти, молодиця зв'язала бабусю, накинула їй на голову ганчірку та завдала ще кількох ударів палицею. Втім, старенька таки визволилася й зателефонувала в міліцію. Затримати нападницю гарячим слідом правоохоронцям не вдалося. Вони склали її фоторобота. Припускають: на карбі злочинниці не один розбій. За напад на бабусю розшукуваній загрожує від 7 до 12 років ув'язнення. Водночас міліціянти просять людей похилого віку не пускати до осель незнайомців, хоч ким вони називаються.

Володимир Пасічко, помічник керівника Київського РВ міліції м. Полтави:

- Перше, що необхідно зробити, це попросити незнайомців показати їхні службові посвічення та представитись. Після цього, не відкриваючи дверей, необхідно зателефонувати до служби, представниками якої назвались дані особи, та уточнити, чи є у їхньому штаті дані особи.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.