Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 2 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Київщині пожежа зробила дівчинку сиротою

20 листопада 2012, 22:56
Дата ефіру/події: Вівторок, 20 листопада 22:56

Жахлива пожежа забрала два життя на Київщині. У двоповерховому будинку в селі Лютежі спалахнуло ввечері. Двоє жынок - мати та дочка - загинули. А дванадцятирічну дівчинку врятував сусід: чоловік спромігся вирвати грати на вікні й витягти малу.

Марина Борисполець, кореспондентка:

- Пожежа тут сталася білизько сімнадцятої години. Мешканці цього будинку спати ще не мали. Але все ж таки двом жінккам врятуватися не вдалося. Як так вийшло - поки що невідомо.

Сусіди кажуть: помітили пожежу, коли полум'я охопило мало не весь будинок. Густий чорний дим було видно здалеку.

Василь, мешканець с. Лютежа:

- Там же ж вагонка і якісь утеплителі були, а под вагонкою була проводка, ну, замиканіє, воно тліло, там рубероїд ще був, бо говорять - чорний-чорний дим.

Люди викликали пожежників і самі побігли до будинку. Одним із перших нагодився і 35-річний Олександр - син Любові Семенівни. Він побачив - усередині є живі.

Любов Семенівна, мешканка с. Лютежа:

- Побачив дєвочку у вікні, там справа, в тому, що решотки були неї на вікнах і на дверях, то він побачив, що дитина в вікно, 12 років дєвочка, то він вже, сила яка вже явилась, то він вирвав решітку.

Чоловік витяг через вікно налякане дівча. Дванадцятирічна Вікторія про пожежу майже нічого не пам'ятає.

Любов Семенівна, мешканка с. Лютежа:

- Почули, шо дим, а вони як відкрили двері з кухні, то побачила, каже, я вже памятаю, що бабушка була вся в вогні, а бабушка Таня також ввійшла і впала.

У вогні дитина втратила бабусю та прабабусю, які її виховували. Сусід, котрий витягнув дівча, каже - врятувати старших було вже годі.

Ігор, свідок:

- Висока температура була, туди даже пожарніки не могли доступитися зразу, хоча коли вони зразу виламали двери, но там такий вогонь був, що навіть у своєму обладнанні не могли туди зайти.

Ігор Бурлака, співробітник ГТУ МНС у Київській області:

- Під час гасіння пожежі було виявлено два тіла, жінки, одна 1937 року народження, а одна 1963 року народження, було врятовано дівчинку 2000 року народження, яка була одразу направлена до районної лікарні міста Вишгород.

Нині ж правоохоронці з'ясовують не лише причини пожежі, а й чому жінки не зуміли вибратися з будинку.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.