Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 9 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Краматорську неповнолітній неписьменний злодій попав у пастку з попередженням

20 листопада 2012, 23:22
Дата ефіру/події: Вівторок, 20 листопада 23:22

Дісталося за горіхи. В Краматорську неповнолітнього травмував постріл самопала, коли він збирав горіхи на чужій дачі. Нині постраждалий - удома: в нього розтрощена гомілка правої ноги.

- Сделал хлопушку. Хлопушка с водопроводной трубы с гравием, спички начеркал там туда, лампочка, контакт…

Власник садової ділянки - Сергій Пантелійович - боявся злодіїв. Саме тому свою дачу перетворив на зону, напхану пастками. Залишив і численні попередження. Проте й гадки не мав, що у 21 столітті дехто не вміє читати. У халепу ускочив 16-річнийх хлопчина, що заліз у будинок. Підлітка покалічило.

- Ты видел надписи на доме? Что там опасность.

- Я неграмотный. Я маме помогал.

Постраждалий Микола каже, що не мав наміру красти горіхи з дачі, лише хотів нишком позичити мішка. По нього поліз аж на другий поверх.

Микола Митрицький, постраждалий:

- Увидел, хлам лежит - подумал, что мешок. Залез. На что наступил, я не могу сказать. Просто услышал звон в ушах, и все. Потом, минут 5, боль в ноге была, и все. Сознание не потерял, а только упал - было больно очень.

Тепер перед правоохоронцями відповідатиме власник садиби. Господар мало не плаче - каже: просто хотів захиститися від крадіїв, які  щороку його оббирають.

Сергій Трошин, підозрюваний:

- Я чувствую себя униженным, оскорбленным, что я сам не могу защититься и меня никто не может защитить. Я остановить хотел вора, испугать. Остановить, чтоб он туда не лез, но, как видите, ничего не помогает.

Поки всі учасники цих подій удома: старший зобов'язався не виїжджати, молодшого лікують. Міліція ж розбирається: хто й перед ким більше завинив.

Олег Кравченко, старший слідчий Краматорського МУ міліції:

- В настоящее время проводятся следственные действия, назначен ряд экспертиз. Не все выводы у нас еще готовы. По мере того, как будет получены результаты данных экспертиз, уже будет уголовное дело в отношении владельца данного участка направлено в суд. Также будет принято решение по несовершеннолетнему, который проник на территорию данного садового участка.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Укры уже читать разучились:))) Но виноваты все равно москали.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.