Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 23 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Шестирічний хлопчик, хворий на рак крові, потребує вашої допомоги

21 листопада 2012, 20:42
Дата ефіру/події: Середа, 21 листопада 20:42

Допоможіть урятувати дитину! Шестирічному Віталикові Гончаруку терміново потрібно пересадити кістковий мозок. У малого - рідкісне захворювання крові, і лікування вже не допомагає. Італійська клініка готова взяти хлопчика на операцію, та його родина не має грошей. Нині збирають їх усім миром.

Усміхнений блакитноокий хлопець на гойдалці зветься Віталиком. Цієї осені малий мав піти до школи в рідних Чернівцях, та не судилося. Завадила тяжка хвороба.

Євгенія Гончарук, мати хворого хлопчика:

- В январе мы просто пошли на проверку к нашему педиатру лечащему в Черновцах, по месту жительства, сдали анализ крови, и у нас оказался очень низкий гемоглобин.

З часом у хлопця почалися носові кровотечі. Лікарі довго не могли поставити діагноз.

Ольга Сич, дитячий онкогематолог Охматдиту:

- Виталик поступил к нам 9 марта 2012 года, в крайне тяжелом состоянии, его костный мозг не вырабатывает клетки крови так, как это происходит у обычного здорового человека. Диагноз у него - миелодиспластический синдром, гипоцеллюлярный вариант.

Діагноз складно вимовити, саму хворобу - тяжко лікувати.

Ольга Сич, дитячий онкогематолог Охматдиту:

- Заместительная терапия, трансфузия тромбоконцентарта, эритроцитарной массы, также бесконечное введение колониостимулирующих препаратов.

Переливання крові не можна робити вічно. Адже ця процедура дуже небезпечна.

Євгенія Гончарук, мати хворого хлопчика:

- Это постоянные грибы в организме, заражения всякие, всякие вирусы, рвота, ну, в общем, не ест, щеки раздувает.

Нині Віталикові потрібно терміново пересадити кістковий мозок. Рідні донори малому не підійшли. Тоді як італійська клініка готова взяти хлопчика.

Ольга Сич, дитячий онкогематолог Охматдиту:

- Виталику проведен первый курс иммуносупрессивной терапии, к сожалению, у него нет ремиссии, ему нужна трансплантация костного мозга. Отправляли кровь на типирование в клинику в Италии, загвоздка заключается в поиске средств, чтобы запустить поиск донора, поиск донора стоит в пределах тридцати тысяч евро.

Євгенії, мамі хлопчика, лише 28 років. Та вона пережила вже багато горя. Торік помер її чоловік, батько малого. А нині вона бореться вже за життя сина. Жінка вірить, що він одужає, хоча й не має на лікування грошей.

Євгенія Гончарук, мати хворого хлопчика:

- Я прошу всех неравнодушных людей помочь моему ребенку, дать ему второй шанс на жизнь, и за это буду благодарна всем.

Сам же Віталик нічого не сказав про свій стан: щойно почув, що йдеться про хворобу - заплакав. Тож не лишайтеся байдужими, допоможіть дитині одужати. Нині терміново потрібно 25 тисяч євро на пошуки донора за кордоном. Й можливо, саме завдяки вам на обличчі цього маленького хлопчика будуть не гіркі сльози, а щаслива усмішка.

Телефон: 095 213 58 57 - Євгенія

Реквізити для надання допомоги:
Отримувач: Приватбанк
Найменування Банку: Приватбанк
Номер рахунку: 2924 4825 5091 00
МФО: 305299
ОКПО 14360570
Призначення платежу: для зарахування на карту № 4405 8858 2268 3998, Гончарук Євгенія Юріївна, ІПН 3077108907. Благодійний внесок на лікування сина Гончарука Віталія.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.