Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 12 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Винесено вирок водієві-вбивці

21 листопада 2012, 23:41
Дата ефіру/події: Середа, 21 листопада 23:41

Він убив двох, і ще стількох травмував. Оголосили вирок водієві, що п'яний, як чіп, скоїв жахливу ДТП на Київщині.

Це фотографії піврічної давнини, з місця ДТП. Розчавлена Чері. Розкидані довкола люди. На маленького китайця ззаду наскочила КІА. Свідки кажуть: водій, який вибрався з корейського авта, ледве тримався на ногах.

Марина Борисполець, кореспондентка:

- 25 травня на цьому місці сталася жахлива ДТП. В ній двоє загинуло та двоє були тяжко травмовані. Сьогодні ж районний Обухівський суд поставить остаточну крапку у цій справі.

Під Обухівський районним судом яблуку ніде впасти. Це родичі та друзі загиблих і травмованих у ДТП. Півроку вони чекали на вирок і ось нарешті його почують. Хочуть найсуворішого.

Надія Нестеренко, мати загиблої дівчини:

- Максимальний - 10 років. Не живу, я померла разом з нею, дуже важко жить.

Надія Нестеренко втратила в аварії єдину доньку. Олі виповнився 21 рік, для матері вона була сенсом життя. Так само за найсуворіше покарання для підсудного й оцей чоловік. Його син Роман загинув у тій самій аварії.

Анатолій Коваленко, батько загиблого хлопця:

- Людина була невміняєма, неадекватна, їхать - нічого не бачить перед собою. Дуже спокійно він себе поводить, мабуть, якась впевненість є, що не буде покарано максимально.

Водія-вбивцю Вадима Банаса доправляють до зали суду з СІЗО. Його адвокати спілкуватися з журналістами не бажають.

- Чому ні?

- Тому що ми не бажаємо з вами спілкуватися.

- А чому не бажаєте?

- Ну ми ж відповіли.

- А ви не хочете свою позицію висловити?

- Не хочемо.

Сам же підсудний, який кілька місяців поспіль заперечував, що кермував п'яний, нині зізнається: того дня добряче залив очі. І вперше за весь час просить у батьків загиблих пробачення за те, що накоїв.

Вадим Банас, підсудний:

- Я покаявся і каюсь, а у вас я прошу пробачення, це є насправді дуже великий гріх, і цей гріх, він бужде зі мною, сікліьки мені залишилося жити.

Утім, суддю ці слова, вочевидь, не розчулили. Вирок - 8 років ув'язнення. Рідні загиблих таким рішенням не надто вдоволені. Хотіли десять років, тож подаватимуть на апеляцію. Утім, зазначають: добре, що злочинець за гратами, тепер можуть ходити на могили до дітей з почуттям виконаного обов'язку.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.