Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 16 червня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Дніпродзержинську парубок зарізав відчима

21 листопада 2012, 23:52
Дата ефіру/події: Середа, 21 листопада 23:52

Перерізав горло й кинув помирати. На Дніпропетровщині впіймали 19-річного молодика, який жорстоко вбив свого відчима. Нині про свій вчинок парубок дуже шкодує, та змінити вже нічого не можна.

На тіло чоловіка з перерізаним горлом, що лежало біля одного з гаражів, натрапив випадковий перехожий. Вже за півгодини на місці  працювали дніпродзержинські оперативники. Особу небіжчика з'ясували доволі швидко. То був 34-річний безробітний, що колись мешкав в одному з сусідніх будинків. Останнім часом чоловік часто зазирав у чарку.

Олексій, сусід:

- Ну жена его просила очень много раз, чтобы он не пил, но он не прекращал. Работать, я так понял, он уже не работал, только пил, пил, пил. И в результате это все надоело, она его выгнала из квартиры.

Перевіривши коло знайомих і родинні зв'язки, правоохоронці висунули припущення - до злочину можливо причетний один із синів співмешканки чоловіка. 19-річний молодик постійно конфліктував із материним коханцем. Коли ж міліціянти завітали до хлопця на роботу, він одразу зізнався - убив. Розповів - тієї ночі зустрів п'яного вітчима біля будинку. Образа по образі, й розпочалася бійка. Перемогла молодість.

Олександр Гращенков, заступник керівника відділу Дніпродзержинського МУ міліції:

- Под руку попалась бутылка из под пива, которой он ударил по голове нашего потерпевшего. Бутылка разбилась, рядом под руку попалась вторая бутылка. Он вторую бутылку разбил у него на голове и так называемой "розочкой" от этой бутылки, куском стекла, ну как бы оставшегося от бутылки, он нанес ему колото-резанную рану в области шеи.

Олександра Таран, слідчий Дніпродзержинського МУ міліції:

- С целью скрыть следы преступления он перенес ещё живого потерпевшего за гаражи, примерно на 50 метров, где оставил.

Нині про свій вчинок молодик дуже жалкує. Та каяття не врятує його від покарання.

Олександра Таран, слідчий  Дніпродзержинського МУ міліції:

- Действия подозреваемого квалифицируются как умышленное убийство. По данному факту возбуждено уголовное дело. Санкция статьи предусматривает от 7 до 15 лет лишения свободы.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.