Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Українська дівчина стала чемпіонкою світу з танців на пілоні

23 листопада 2012, 19:53
Дата ефіру/події: П’ятниця, 23 листопада 19:53

В України нові досягнення. 22-річна дівчина виграла чемпіонат світу з танців на пілоні у Швейцарії. Організатори мріють, що цей вид спорту увійде до програми Олімпійських ігор.  

Їй лише 22 роки, а вона вже стала світовою рекордсменкою. Чемпіонат з танців на пілоні відбувався у швейцарському Цюриху. Перемогла наша землячка не випадково. Складні трюки Наталія виконувала з дивовижною легкістю й заворожила публіку своєю грацією.

Наталія Татаринцева, чемпіонка світу з танців на пілоні:

- Год назад я открыла для себя Pole Dance и за это время он стал для меня хобби и любимым делом.

В Україні Pole Dance дедалі популярніший. Керівниця першої київської студії танцю на пілоні Оксана Мариняк розповідає - п'ять років тому, коли вони тільки починали свою діяльність, для мешканців столиці звивання на жердині було новинкою.

Оксана Мариняк, керівник студії танцю на пілоні:

- Об этом еще вообще никто не знал у нас в Киеве. Сейчас он очень набирает обороты, очень популярный становится, входит в массы. Я думаю, что, наверное, каждая девушка знает, что такое Pole Dance и хотя бы раз пробовала себя на шесте.

Дехто з людей плутають Pole Dance зі стриптизом, але насправді вони різні. Хоча танець на пілоні й походить від мистецтва роздягання, за використання стрингів, відкритого декольте чи напівпрозорого костюма на змаганнях можуть просто дискваліфікувати.

Оксана Мариняк, керівник студії танцю на пілоні:

- Тут запрещаются какие-то поглаживания себя, там интимные места. Потом какие-то движения, схожие со стриптизом. Этого ничего нету в Pole Dance.

Коротеньки шорти та топики танцівницям Pole Dance потрібні для доброго зчеплення шкіри тіла та жердини.

Оксана Мариняк, керівник студії танцю на пілоні:

- Это техника безопасности. Иначе, если будут какие то длинные кофты или спортивные штаны - просто не удержатся на шесте, не смогут сделать трюки.

Навіть у коротенькому одязі падати таки доводиться. І часто. Особливо, коли на пілоні - початківець. На шляху до успіху треба перетерпіти і синці на ногах, і мозолы на руках. На цьому етапі дівчатам не до сексуальності. Лише згодом з'являється і звабливість, і легкість, за якими тяжка фізична праця.

Юлія Мазуренко, танцівниця:

- Тяжело, тяжело, но мне это в радость, поэтому не могу сказать, что мне сложно. Потому что каждое занятие приносит очень много удовольствия.

Аматорки та професіоналки жердини вимагають визнати їх акробатичні вправи олімпійським видом спорту. Засновники Міжнародної Асоціації фітнес-танців на пілоні впевнені - це лише питання часу.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.