Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 2 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В одеському виші замовчують факт бійки між студентами

23 листопада 2012, 23:00
Дата ефіру/події: П’ятниця, 23 листопада 23:00

Масова бійка в Одеському медичному університеті. Сутичка сталася ще у вівторок просто під час лекції. Щоправда, було відомо про неї лише з чуток і непідтвердженої інформації в інтернеті. Докази з'явилися тільки сьогодні. Оприлюднили навіть відео зі студентською колотнечею.

Бійка в аудиторії. Невідомі нападають на студентів просто під час лекції. Саме такі зняті мобілкою кадри з чубаниною в Одеському медичному університеті з'явилися в інтернеті нещодавно.

Подейкують - на відео гурт другокурсників-студентів з Іраку вдерся на пару до першого курсу й почав бити одного з хлопців. Присутні почали боронити бідолаху, тож за мить усе переросло в масовий безлад. Конфлікт виник, за однією з версій, через дівчину. Про історію студенти університету чули. Проте на цю тему воліють не говорити. 

- Мы знаем, что была драка, это было. Там вроде вообще как иностранцы участвовали. Там арабские, там Ирак, Иран, студенты не поделили что-то. 

Адміністрація вишу від коментарів утримується. За непідтвердженою інформацією, керівництво навіть змусило всіх свідків події того таки дня знищувати зняте телефонами відео. І хоч замовчати історію не вдалося, в університеті про події ні слова.

Охоронець в університеті:

- Сейчас у нас комиссия, там они вряд ли вас смогут принять. Там никого нет, она не будет ничего говорить.

- То есть говорить никто ничего не будет?

- Нет.

У міліції кажуть: щодо подій надіслали офіційний запит в деканат із роботи з іноземними студентами Медичного університету. Та й правоохоронці пояснень від керівництва вишу не мають.  

Ірина Долматова, співробітниця Одеського МУ міліції:

- Из Медуниверситета в органы внутренних дел г. Одессы никаких заявлений по поводу драки не поступало.

Не надійшли заяви про інцидент ні від постраждалих у бійці, ні від медиків з лікарень.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.