Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 30 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Миколаєві мати кинула дитину у лісі

24 листопада 2012, 00:36
Дата ефіру/події: Субота, 24 листопада 00:36

Дворічного хлопчика, пристебнутого у візочку, знайшли перехожі в темних хащах на околиці Миколаєва. Дитина кликала матір і плакала. Дуже швидко вдалося відшукати свідків, що бачили молоду жінку з дитиною між дерев. Загубила чи покинула - тепер з'ясовують правоохоронці.

Невеличкий лісок на околиці Миколаєва. Місце нелюдне. Кожен закут Олег вивчив добре - щодня вигулює тут свого собаку. Після вечірніх тренувань із сином повертався додому. У хащах почули дитячий плач - хтось кликав маму.

Олег, свідок:

- Поднимаемся, смотрим, стоит коляска. Походили, алле, кто живой, мамочка, папочка, кто-нибудь.

Натренований пес обнишпорив ліс. Нікого. Чоловіки взяли дитину на руки й рушили до будинків. Тут і свідків знайшли - дивну жінку з візочком бачили. 

Єгор, свідок:

- Она шла прямо, никуда не отворачивалась, в сторону не смотрела, зашла в лес с коляской. И где-то через полчаса я заметил, что она возвращается без коляски, но с детскими вещами в руках, с покрывалом.

Дві години правоохоронці шукали матір. За цей час до міліції із заявою про зникнення дитини ніхто не звернувся. Лише коли односельці повідомили 35-річну жінку, що її шукають - вона до райвідділу прийшла сама.

Мати дитини:

- Я в лес пошла, собирать шишки, у меня мешок шишек.

- А во сколько вы его потеряли?

- Я не помню, у меня времени не было.

- Ну есть свидетели, которые утверждают, что вы сознательно шли из леса без ребенка.

- Я не сознательно шла, я его потеряла.

Десять кілометрів пішки від свого села подолала жінка, аби дійти до безлюдного лісу. Звичайні здорові прогулянки - нині намагається переконати мати. Утім правоохоронців бентежить інше - час для цього ненька обрала пізній, коли смеркало, дитину вдягла легко і на допомогу нікого не кликала.

Микола Серга, керівник Жовтневого РВ міліції в Миколаївській області:

- Два часа отсутствовала мама от места находжения ребенка. По нашей информации, мама даже и не направлялась туда, где она оставила ребенка.

Повертати дитину матері міліціянти не поспішають - провадять слідство. Доглядають малюка медики. Лікарів непокоїть його емоційний стан.

Наталія Шевчук, заввідділу Миколаївської обласної дитячої лікарні:

- Ведет он себя на настоящий момент замкнуто, ребенок испуган, в контакт особо не вступает, периодически плачет и не разговаривает. Но самочувствие его полностью удовлетворительное, его здоровью ничего не угрожает.

Правоохоронці вже готують подання про позбавлення жінки материнських прав. Та ще вирішують, чи притягати її до кримінальної або адміністративної відповідальності. Чекають на вердикт слідства - загубила чи покинула дитину. Відповідально ж виховувати хлопчика вже й охочий є.

Олег, свідок:

- Я могу еще одного без матери вырастить. Одного вырастил. 23 года уже. Могу еще одного вырастить.

- Вы готовы забрать ребенка?

- Легко.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
I guess finding useful, reliable information on the internet isn't heopless after all.
Son 01.12.2012, 12:39 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.