Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 28 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Мати з сином загинули у пожежі на Тернопільщині

27 листопада 2012, 21:45
Дата ефіру/події: Вівторок, 27 листопада 21:45

Двоє людей загинули під час пожежі у приватному будинку на Тернопільщині. Мати та син лягли спати, а вдосвіта полум'я в їхній оселі помітили сусіди.

Пожежу в одноповерховому будинку своїх сусідів мешканці села Ліз побачили близько шостої ранку. Люди кажуть: язики полум'я вже вирували на даху. І годі було второпати, що сталося, адже близько року обійстя було без світла й газу - за несплату. 

- Папіроси тут не курять, світла нема, нічо не могло таке статися.

Селяни підбігли до будинку, утім, зрозуміли - самі пожежі не приборкають. Тож викликали рятувальників. Ті почали гасити полум'я, і зайти всередину одразу не могли.

Володимир Климчук, співробітник Вишнівецького РУ МНС:

- Ми не мали змоги з самого початку обстежити кімнату, в якій безпосередньо займання було, тому що завал стелі був і досить велика температура була.

Лише за годину пожежникам вдалося загасити полум'я. Тоді вони увійшли до будинку й натрапили на трупи.

Володимир Климчук, співробітник Вишнівецького РУ МНС:

- Ми збили полум'я, і коли почали розбирати завали, було виявлено спочатку матір його, яка посередині кімнати знаходилась, і вже далі на сході було виявлено сина, досить пошкоджені тіла були, впізнати практично неможливо.

У цій пожежі загинули п'ятдесятип'ятирічна господиня та її 34-річний безробітний син. Односельці розповіли - обидвоє полюбляли випити, горілку купували на пенсію жінки. Вона неодноразово нарікала родичам на сина-ледаря.

Родичка загиблих:

- Я просила скільки раз, я матері казала, не можеш ти з ним бути, їдь до мене, просила, ніби, ай поїду, покину самого, буде ще гірше.

Експерти поки що розглядають дві версії: порушення правил пожежної безпеки під час користування грубкою або ж куріння в ліжку.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.