Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Чергова пожежа у столиці - на цей раз будмайданчик готелю

27 листопада 2012, 23:35
Дата ефіру/події: Вівторок, 27 листопада 23:35

Київ у вогні! За останній тиждень у столиці сталося кілька масштабних пожеж. Напередодні ввечері знову палало. Зайнялося на будівництві найвищої споруди країни на проспекті Перемоги.

Двісті квадратних метрів приміщень - майже дотла! В Києві на зведенні найвищої будівлі в Україні, якою стане п'ятизірковий готель, спалахнуло приблизно опівночі. Вогонь за кілька хвилин охопив шість двоповерхових вагончиків.

Юрій Юхименко, співробітник ГТУ МНС у м. Києві:

- Вагончики включають в себе комплекс. Сюди входять складські будівлі, офісні, в яких зберігається інвентар та будівельні матеріали.

Зайнялося на другому поверсі. Та через утеплювач вогонь миттєво поширився прилеглими кімнатами.

Павло Прядко, кореспондент:

- Аби загасити масштабну пожежу, на місці події працювало вісім одиниць спецтехніки.

Руслан Зайченко, заступник керівника відділу ГТУ МНС у м. Києві:

- По прибуттю до місця виклику було встановлено, що ліва частина будівлі охоплена вогнем. Тому вогнеборці взялися за її гасіння, щоб уникнути розповсюдження на іншу сторону будівлі.

Людей у приміщеннях не було, бо робочий день давно закінчився, тож постраждалих немає.

Свідок:

- Ну офис, маленькое замыкание, и воно ж пластик. Быстро разгорается! Да, оперативно пожарники приехали и потушили все. Никто не постарадал.

Суму, на яку заподіяно збитків, поки не називають. Проте вона, певно, немала. Адже будівельники кажуть: у вагончиках було багато оргтехніки й цінні папери. Що ж до причини займання - чекають на висновки експертизи.

Руслан Зайченко, заступник керівника відділу ГТУ МНС у м. Києві:

- Причину пожежі наразі буде встановлювати головне управління держтехногенбезпеки у м. Києві. У них працює лабораторія , яка у десятиденний термін дасть остаточну відповідь по причині займання.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.