Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 16 червня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Сумах парубок вбив байкера, аби не віддавати борг

28 листопада 2012, 21:12
Дата ефіру/події: Середа, 28 листопада 21:12

Двадцять одне ножове поранення - за вживані речі. Щоби не віддавати боргу, 22-річний сум'янин заколов свого приятеля, відомого в Сумах байкерського лідера Володимира Скороходова. Зрозумівши, що накоїв, молодик втік із міста, але за 5 діб повернувся вже як підозрюваний у вбивстві.

На розмову до приятеля боржник завітав пізно ввечері та не з порожніми руками -  прихопив ножа й молотка. Зателефонував, щоби зустрітися на подвір'ї. Господар вийшов у домашньому одязі та старих капцях, бо нічого лихого не підозрював. Утім, розмова не склалася.

Затриманий:

- Я достал с левой руки у себя, ну, с рукава. То есть у меня был там молоток спрятан, я достал, ударил его, он отбежал чуть-чуть в сторону. Заорал там, типа…, ну и начал от меня отбегать, я догонять и стукнул его опять в голову.

Коли зав'язалася бійка, нападник витяг ножа. Міліціянти нарахували на тілі жертви 21-у рану. Злочинець же після кровопролиття заскочив до будинку, схопив деякі речі, по тому вкинув до річки знаряддя вбивства. І втік з міста. Але за 5 діб повернувся. 

Роман Бережний, старший слідчий Ковпаківського РВ міліції:

- Стосовно підозрюваного заведено кримінальне провадження, передбаченого частиною 1 статті 115 кримінального кодексу, тобто вбивство, яка передбачає покарання у вигляді 15 років позбавлення волі.

Вже в міліції молодик розповів - убив через гроші. 

Затриманий:

- Он давал мне вещи, свои вещи, ну б\у, ношеные, но вещи фирменны, там разные бренды, у нас был сразу договор: когда у тебя будут деньги, когда ты сможешь, тогда и отдашь.

Річ за річчю - накопичилося більш як на 2 тисячі доларів. І начебто напередодні байкер натякнув, що час повертати борг. Утім, друзі загиблого твердять - 46-річний Володимир завжди безкорисливо ділився всім, що мав. Тож, винні не гроші, а звичайна людська заздрість.

Олександр Валявський, приятель загиблого:

- То, как он относился к друзям, как он действовал, неординарно, и это служило в его жизни как бы успех, хто-то мог позавидовать именно вот этой жизненной позиции.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.