Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Одещині - еротичний скандал

28 листопада 2012, 21:57
Дата ефіру/події: Середа, 28 листопада 21:57

Еротичний скандал на Одещині. В епіцентрі - Ярославська сільська школа. Мовляв, там під час дискотеки перед неповнолітніми учнями танцювали стриптиз. Підтвердженням стали фотографії, які днями з'явилися в інтернеті. Саме ж свято було рік тому, коли мешканці відзначали день народження села.

Знімки, на яких напівоголені білявки в латексних купальниках утинають дорослих танців на дискотеці перед очима у школярів, сколихнули інтернет. Хоча згодом стало відомо - захід відбувався рік тому. Нібито в актовій залі відзначали день народження села. Та організатор свята цю інформацію спростовує. Каже, стриптизу не було. Гуляли не в навчальному закладі, а в будинку культури. І вхід був тільки для тих, кому вже виповнилося шістнадцять. Діти туди потрапили випадково.

Сергій Шкімбов, організатор дискотеки:

- Дети эти, этот ребенок, и там ещё, пришел с родителями. Они пришли с родителями. На себя вину родители взяли, отвечают за него. Потому что у меня запрещено таких запускать. Он сказал, сын со мной, мы посмотрим, и в течении получаса они ушли.

Загалом на дискотеці побувало разом з батьками двоє підлітків, обом десь по тринадцять років. Весь час на вході чергували міліціянти, тож жодних скандалів. Інформацію про стриптиз у школі спростовує й сільський голова. 

Юрій Вирлан, голова Ярославської сільської ради:

- Человек некомпетентный, который выставил и написал, что это стриптиз, это не является стриптизом, в купальниках они были, в шортах и в платьях и в накидках, и написано было, что все это в Ярославской школе, это тоже неправда. Дискотека проходила у нас в Доме культуры, у нас другого помещения нет.

Сам Юрій Вирлан на дискотеці не був, тож, як малолітні глядачі потрапили на "брудні танці", й гадки не має. Утім запевнив: аби таке не повторилося - обов'язково скличе батьків на профілактичну розмову. Як ті фото потрапили до інтернету й чому - знає.

Юрій Вирлан, голова Ярославської сільської ради:

- Это, я думаю, хвастовство, глупости наших же детей, что вот как круто в селе проводятся дискотеки в школе.

Добряче дісталося секретареві сільради. Мовляв, вона розповіла інтернет-виданням про дискотеку зі стриптизом для дітей.

Світлана Смілянська, секретар Ярославської сільради:

- А по поводу прошлогодней дискотеки никто меня ничего не спрашивал, никому я никаких интервью не давала.

Педагоги ж зазначають: в якому віці дозволяти дітям дивитися відверті шоу - мають замислитися передусім батьки.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.