Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 19 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У столиці знов провалився асфальт на дорозі

28 листопада 2012, 22:20
Дата ефіру/події: Середа, 28 листопада 22:20

Київ знову йде під землю. Цього разу чималий шматок асфальту провалився просто посеред проїжджої частини, на дорозі зі щільним трафіком. За щасливого збігу обставин, постраждалих немає. А незручності через провалля киянам будуть.

Підземний Київ знову дивиться на нас крізь прорваний колектор - цього разу Виборзький, побудований ще в сімдесятих. У наші дні його вважають зношеним на 100 відсотків. 

Вікторія Яковлева, радниця голови правління Київводоканалу:

- Газова корозія з'їдає верхню частину колектора, починає вимивати грунт з-під асфальту, і він потихесеньку наповнює колектор.

Провалля чотири на чотири, три метри вниз. Воно просто посеред проїжджої частини на вулиці Борщагівській. Водії такого глибокого сюрпризу тут не очікували. Дивом у діру ніхто не пірнув. Оперативно її огородили. Минула майже доба.

Олена Ткаченко, кореспондентка:

- На момент знімання, а це 10 ранку, біля провалля, крім знімальної групи "Свідка", жодної людини. Надто комунальників, які б ліквідовували небезпечний прорив.

Згодом таки приїхали Київводоканалівці. Щодо обсягу роботи - на слово скупі.

- Ну який план на сьогодні: в двух словах - завоз матеріалів.

Керівництво організації пояснює - від них тепер мало що залежить, бо не вони ремонтують.

Вікторія Яковлева, радниця голови правління Київводоканалу:

- Свої роботи, які міг зробити Київодоканал, ми зробили - зараз ми чекаємо підрядної організації, яка б вже безпосередньо займалася цим ремонтом.

Притичина, як завжди, у грошах. Їх на ремонт труби мають надати з міського бюджету. На ліквідацію наслідків аварії потрібно мільйонів п'ять гривень. І навіть якщо вони будуть найближчим часом, легше від того пересічним киянам не стане. Можливі перебої з водопостачанням для мешканців Святошинського й частини Солом'янського районів, яких обслуговував зруйнований колектор. Непереливки й водіям. 

- Для того, щоб вона прийшла, ця труба, для того, щоб її замінити, поставити, потрібно щонайменше 2 тижні.

Тому водіям рекомендують - ділянку Борщагівської від центру до Індустріального мосту об'їжджати сусідніми вулицями.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.