Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Кировоградщині спроба пограбувати банкомат спотворила палац культури

28 листопада 2012, 22:33
Дата ефіру/події: Середа, 28 листопада 22:33

Хотіли вкрасти банкомата, натомість висадили в повітря палац культури. Злочин скоїли у Знам'янці, що на Кіровоградщині. Від вибуху у приміщенні повилітали вікна, двері й вийшла з ладу система опалення.

Отакий тепер Знам'янський палац культури. Близько третьої ночі тут пролунав вибух - зловмисники хотіли витягти гроші з банкомата, натомість підірвали будівлю. Тієї миті у приміщенні був охоронець, він лише дивом не постраждав. Відбувся підвищеним тиском і переляком.

Лілія Кравцова, директор Знам'янського палацу культури:

- Охранник в шоковом состоянии, потому как не ожидал такого никто. Только нанесли большой ущерб культуре, горько на это смотреть, дети придут сегодня на репетицию, и родители, и будут в холодном помещении, ну это просто ужасно.

Вкрасти гроші грабіжникам не вдалося. Вони забрали порожню касету для закладання банкнот. Правоохоронці знайшли її в лісі - за півтора кілометра від місця злочину.

Андрій Крищенко, керівник Знам'янського МВ міліції:

- Выехали наряд, оперативно-следственная группа, обнаружили повреждение банкомата, фасада здания, были зафиксированы деньги, потом, в ходе осмотра, установили - деньги все целые, на месте, более трёхсот тысяч, сейчас проводятся следственные действия, устанавливаются тип взрывчатки и лица, которые совершили данное преступление.

Тим часом працівники палацу культури дають у приміщенні лад. Місцева влада обіцяє допомогти і з прибиранням, і з ремонтом.

Ольга Заточна, керівник відділу культури і туризму Знам'янського міськвиконкому:

- Допомагають нам підприємці, я бачу, он приїхали, ще привезли нам плівку, щоб ми закрили, щоб хоч трошки зберегти тепло, і на теперішній час вирішується питання по відновленню опалення.

Місцеві вибух почули не вперше. Пригадують - півроку тому у Знам'янці був схожий випадок.

Раїса, мешканка м. Знам'янки:

- Ми живемо в домі напротів, то канєшно чули, взрив дуже великий був, от так, вночі, єслі недавно там взорвалось, возлє центральной больницы, то тут - те ж саме.

Люди сподіваються, що правоохоронці затримають злочинців і вибухів більше не почують.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
That's really tihnikng at an impressive level
Caro 06.06.2013, 12:29 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.