Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 2 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Столична міліція не може захистити мешканців від галасливих орендарів

29 листопада 2012, 23:54
Дата ефіру/події: Четвер, 29 листопада 23:54

Не пощастило з сусідами. У столичній багатоповерхівці вже кілька років не можуть дати ради галасливим орендарям підвального приміщення. Вдень вони працюють, а вночі - гуляють так, що увесь будинок не спить. Та якось терпець мешканцям будинку урвався.

Київ. Вулиця Грекова, 12. Пані Тамара вже не перший рік зі своєю сім'єю не може заснути без снодійного та затичок у вухах.

Тамара, мешканка будинку:

- Мы испытываем не то что дискомфорт, это какой-то просто террор, выражающитйся в том, что во вторник-четверг, смотря на какой неделе когда, устраивает ночные гуляния, начиная с вечера и до 6-7 утра. Это шум, крики, музыка.

Все почалося кілька років тому, коли приватний підприємець викупив 200 квадратних метрів напівпідвалу будинку і облаштував там свій офіс. Мешканці кажуть: удень тихо, кипить робота, а ось інколи, двічі на тиждень, вночі й до ранку лунають гучна музика та галас. Знімальну групу, яка завітала до приміщення, переконували, що все гаразд.

- Люди жалуются на вас.

- А, та хай жалуются.

- Так это все неправда?

- Та, менталитет такой у людей, вот и все.

- То есть у вас все нормально?

- Абсолютно.

Більшість мешканців будинку - пенсіонери, тож сваритися з кремезними чоловіками просто бояться.

Тамара, мешканка будинку:

- Пару человек я попросила - боятся. Он сказал, я вас постреляю. И он вышел и кричит: Если вы не реагируете на меня, то вы все амебы. Я вас постреляю, я вас поубиваю. Я хозяин жизни.

Та якось терпець людям таки урвався. Коли почули постріли.

Олексій, постраждалий:

- Я обхожу в сторону дома, захожу с той стороны, стучу в окно. Выскакивают три лба. Без разговоров, без никаких накинулись на меня.

На галас серед ночі збіглися мешканці сусідніх будинків. Аби розборонити чоловікі, викликали міліцію. Заяву до райвідділу написала мати побитого. Відтоді минуло майже 8 місяців, та справа до суду так і не дійшла.

Тамара, мешканка будинку:

- Я писала письма в МВД. В МВД есть письма о том, что "взято на контроль", повторно взято на контроль. Писала у відділ внутрішньої безпеки, прокуратуру, но везде отписки и до сих пор дела нет.

У правоохоронців з цього приводу - свої аргументи.

Наталія Калиновська, помічник керівника Шевченківського РУ міліції м. Києва:

- У зв'язку з тим, що не було встановлено осіб, які скоїли даний злочин, справу було зупинено. Інша сторона під час слідства розповідала, що саме в цей час, близько 6-ї години ранку, вони прийшли до цієї квартири і вийшов цей син і почав їх ображати. Через це виник словесний конфлікт, який переріс у штовханину і під час цієї штовханини син упав, цієї жінки, і отримав синці.

Коли жінка зрозуміла, що правоохоронці не мають наміру вгамовувати галасливих сусідів, розпочала власне розслідування.

Тамара мешканка будинку:

- Я  вечером и утром давала информацию в райотдел, просто информацию о том, что человек находится в офисе. В райотделе все задокументировано. У меня есть номера входящие, по каким номерам была принята моя информация. Опять-таки ничего не сделано.

Правоохоронці ж переконують - винного шукають, але поки що марно.

Наталія Калиновська, помічник керівника Шевченківського РУ міліції м. Києва:

- Якщо з'явиться особа, яка винна у цьому злочині, то справу буде поновлено і буде продовжуватися кримінальне провадження по цій справі.

Натомість мешканці будинку й далі страждають від нічних гультяїв і жменями ковтають снодійне.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Скажіть будь даска, де можна знайти запис програми "Свідок" від 30.11.12 який виходив приблизно о 4 ранку.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.