Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Хмельниччині порушника затримували зі зброєю та собаками

1 грудня 2012, 15:07
Дата ефіру/події: Субота, 1 грудня 15:07

Переслідування, стрілянина та розбиті автівки! Справжній бойовик на Хмельниччині. Аби зупинити нетверезого правопорушника, ДАІвцям довелося застосувати зброю.

Це не уривок голівудського бойовика, а відео з автореєстратора службового транспорту! На  кадрах ДАІвцї Кам'янця-Подільского намагаються зупинити нетверезого молодика. Все розгорталося, як за сценарієм. Двоє приятелів подумали, що замало хильнули. По пиво вирішили не піти, а поїхати.

Валерій Колесник, інспектор Кам'янець-Подільського ВДАІ:

- При порушенні правил дорожнього руху водій іномарки не зупинився! На що в нас виникла підозра, що чоловік себе неадекватно поводить. І ми почали своє переслідування транспортного засобу.

На вимогу інспекторів загальмувати водій Форда лише додав газу. Оминувши усі світлофори міста та створивши небезпечно-аварійні ситуації, виїхав на трасу. Переслідувати кинувся ще один наряд міліції.

Олег Росецький, інспектор Кам'янець-Подільського ВДАІ:

- Він їхав з великою швидкістю, ледь не збивши двох працівників ДАІ, які знаходилися на посту. Вже в останню хвилину вони відскочили вбік, після чого протаранив спочатку один наш автомобіль, а потім інший.

Правоохоронці кажуть: коли водій почав таранити службовий транспорт - довелося застосувати зброю.

Олександр Клімов, інспектор Кам'янець-Подільського ВДАІ:

- Я відкрив вікно, зробив два попереджувальних постріла вгору і декілька пострілів в шину автомобіля.

Та лише за кілька кілометрів автівка з продірявленим колесом зупинилася. Водій кинувся навтьоки. Наляканий пасажир одразу здався правоохоронцям.

Дмитро Осиченко, кінолог Кам'янець-Подільського МВ міліції:

- З обшуком місцевості в сторону, у яку тікав правопорушник, застосували службову собаку. Собака одразу взяв слід, бо він був свіжим! В принципі, далеко він не втік! Затримали його!

Українським шумахером виявився 26-річний молодик. Зараз автомобіль на штрафмайданчику. Триває розслідування.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.