Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

УЛуганську сталося озброєне пограбування

1 грудня 2012, 15:20
Дата ефіру/події: Субота, 1 грудня 15:20

145 різаних ран дістала 20-річна студентка в Луганську під час зустрічі на вулиці з невідомим чоловіком. Він накинувся ззаду, почав виривати сумку з речами і штрикати ножем. Поранив найбільше руки і груди. Ця сутичка могла закінчитися трагедією, якби нападника не наполохав стукіт жіночих підборів. Різун покинув закривавлену дівчину, схопив її сумку і зник. Містяни наполохані: адже за останні тижні це вже другий такий напад у Луганську.

Дарина того вечора поверталася додому після дев'ятої вечора з уроків англійської мови. Каже: коли побачила невідомого чоловіка, спочатку не переймалася. Адже й гадки не мала, що він почне переслідувати. Раптом відчула, як незнайомець підбіг ззаду, закрив їй рота й почав штрикати ножем.

Дарина, постраждала:

- Я уже подошла к подъезду, слышу шаги, он зажал мне рот, ножом потом начал бить.

Вулична екзекуція закінчилася так само швидко, як і почалася. Нападника наполохала невідома жінка на підборах.

Дарина, постраждала:

- Услышал звук от шпильки, он отвлекся, я начала отбиваться и убежала.

Нападник забрав її сумку й зник у темряві. Дівчині ж випадкові перехожі допомогли викликати швидку.

Олександр Пизин, заввідділу Луганської обласної лікарні:

- Доставлена скорой помощью с места происшествия - нападение с нанесеним множественных колото-резаных ран грудной клетки и обех рук.

Загалом на тілі дівчини медики нарахували 145 колото-різаних ран. Пацієнтку вже прооперували, її життю нічого не загрожує. Тим часом місцевих мешканців напад наполохав. Кажуть - то вже не перший такий злочин. Це підтвердили й правоохоронці.

Тетяна Погукай, керівник відділу УМВС України в Луганській області:

- Это второе преступление на этой территории, аналогчиное этому. По первому преступлению лицо пока не установлено. Мы состоавили фоторобот и надеемся, что милиции помогут найти пресутпника.

Постраждала підтвердила: раніше чоловіка ніколи не зустрічала. І жодної здогадки,  чому він напав саме на неї. Правоохоронці вже порушили кримінальну справу. Крім нападу зі спробою вбивства йому інкримінують ще й пограбування. Злочинець забрав у дівчини мобілку, гроші та банківські картки.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.