Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Батьки в Яготині звинувачують міліцію у захисті педофіла

1 грудня 2012, 15:55
Дата ефіру/події: Субота, 1 грудня 15:55

У Яготині на Київщині вже кілька місяців біля однієї зі шкіл невідомий чоловік виявляє небайдужість до хлопчиків. Діти припускають - чоловік педофіл. Адже запрошує підлітків 12-15 років додому, там пропонує алкоголь. Про все це стало відомо, коли він побив під закладом 13-річного учня. Ця історія шокувала батьків, але не Яготинську міліцію.

Цей 13-річний хлопчик зі сльозами розповідає - чому опинився в лікарні.

В'ячеслав, постраждалий:

- Я йшов до школи, з хлопцями говорив. Ну я так дивлюсь - дядько іде, я не обратів вніманія, дальше іду, він мене так хвата за плече, оттягує, я повертаюсь, мені зразу в глаз, я так упав і лежу. Він починає так мені сюди ударів три, і ногами по спині.

Учня при однолітках лупцював 35-річний чоловік, що вже кілька місяців тиняється попід школою - намагається подружитися з підлітками. Спочатку писав хлопцеві в соцмережі.

В'ячеслав, постраждалий:

- Він пише: розкажи мені щось про цього друга, і я йому нічого не писав. Потім він мені написав, що мені капец буде.

Втім, тоді підліток не повірив, що погрози не пусті. А дарма.

Михайло Стужук, лікар-педіатр Яготинської районної лікарні:

- Дитина потрапила до нас з закритою черепно-мізкової травмою, струсом головного мозку, травмою правого ока. Травми середньої важкості.

- Які будуть наслідки?

- Трудно сказать.

Після побиття мати хлопчика одразу звернулася до міліції. Втім, правоохоронці опитали постраждалого і на тому - край. Тим часом нападник почав тероризувати школяра телефоном.

Тетяна Миколаївна, мати постраждалого:

- Ця людина почала дитині телефонувать, він сказав, що десь телефон його мобільний він взяв, і почав погрожувать. Я позвонила в міліцію, вони кажуть: як хочете, то домовляйтесь про зустріч, потім нас поінформуєте.

Потім чоловік прийшов до лікарні й почав вештатися коридорами дитячого відділу. Налякана жінка просить захисту у правоохоронців.

- Хто мені забезпечить безопасність моєї неповнолітньої 13-річної дитини? На яку був напад? Будь-ласка, я прошу одну відповідь.

- Ви бажаєте, щоб до нього застосували заходи безпеки? Звертайтеся з відповідними заявами до відповідних органів, вони будуть розглянуті в законному порядку.

- Які це органи?

- Це міліція, це прокуратура, це суд.

Що правоохоронці зробили за чотири доби, які минули з дня реєстрації заяви, у Яготинській міліції не кажуть. Бо похвалитися нічим.

В'ячеслав Юрченко, керівник відділу Яготинського РВ міліції:

- На даний час розпочато досудове розслідування, проводяться слідчі дії.

- Цей чоловік затриманий?

- Більше детальну інформацію ви зможете отримати в прес-центрі. 

- З людиною спілкувались цією? 

- З цією людиною спілкувались, проводяться слідчі дії.

- І що він пояснив?

- Проводяться слдічі дії.

- Який до нього запобіжний захід застосовано? Чи ніякого?

Тим часом інший хлопчик, з яким так довго шукає зустрічі нападник, твердить: чоловік вже кілька місяців чатує на нього під школою. Говорити на камеру дитина боїться, тож розповідає батько.

Володимир Вадимович, мешканець м. Яготина:

- Вияснилось, що цей чоловік зустрічає його часто перед школою, він тут практично через день, і предлагав йому піти з ним до нього в будинок, і я не знаю як, за гроші чи так, каже, я тобі заплачу.

Наляканий підліток тепер вечорами сидить удома, бо боїться вийти на вулицю.

Володимир Вадимович, мешканець м. Яготина:

- Моя дитина перстала гулять вечорами, сидить вдома, на протязі двох місяців. Він з нами не ділиться, нічого не говорить.

Місцеві дітлахи переконані - чоловік чіпляється до них недурно. На захист міліції вже й не сподіваються.

В'ячеслав, постраждалий:

- Він педофіл, ну так думають. чого він за хлопцями бігає, чого предлагав їм додому коньяка попить?

- Хлопці бояться?

- Всі бояться, мені вчора дзвонили, то вони гуртом тепер ходять, один навіть електрошок у школу носить.

Чому на ці розповіді дітей та їхніх батьків не зважають Яготинські правоохоронці - незрозуміло.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Судя по новостям сайта "ЯГОТИН-CITY" ( yagotin - city. com. ua), последнее время город буквально штормит криминальными новостями: угнанный автомобиль нашли разобранным на запчасти, квартирные кражи, обнажённый труп женщины ...
Евгений 07.03.2013, 19:47 ответить
В видео пострадавший утверждает, что "педофил" приставал к нему в соц-сетях и звонил на мобильный.
Пусть покажет скрины переписки и пропущенные по телефону!
А Вам не кажется странным?

"іде, я не обратів вніманія, дальше іду, він мене так хвата за плече, оттягує, я повертаюсь, мені зразу в глаз, я так упав і лежу. Він починає так мені сюди ударів три, і ногами по спині."

Даже человек не разбирающийся в тонкостях психологии, скажет Вам, что педофилы, в присутствии свидетелей, ни в коем случае не будут вести себя так агрессивно, напротив, они народ достаточно скрытный.

Не менее интересен и тот факт, что из всех школьников этот человек почему то в качестве "жертв" выбрал именно двух учеников. Думаю здесь не так все просто и тем более учитывая промелькнувшее на одном из Яготинских сайтов упоминание о слухах, которые ходят среди жителей городка: "Да не о какой педофилии и речи не идет. Так званый "педофил" несколькими днями ранее, поздно вечером возвращался домой, а эти малолетки в составе группы отметелили до крови, вот теперь он ловит их по одиночке и мстит, так как законной управы на них нет поскольку несовершеннолетние да и доказать что либо неудастса из-за отсутствия свидетелей.

Думаю эта версия более правдоподобна и вполне может объяснить такое агрессивное поведения.

Впрочем слухи слухами, пусть милиция разбирается.
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.