Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Сварка у маріупільському клубі закінчилася вбивством

3 грудня 2012, 23:25
Дата ефіру/події: Понеділок, 3 грудня 23:25

Стріляниною закінчилася сварка в маріупільському нічному клубі. В результаті конфлікт між відвідувачами та адміністрацією закладу завершився вбивством.

Постріли в клубі пролунали по півночі. Все сталося, коли до нічного закладу завітали двоє нетверезих і агресивних чоловіків. Вони нехтували зауваженнями персоналу й чіплялися до відвідувачів. Коли охоронці намагалися вивести неадекватів, ті витягли зброю. Пан Дмитро працює у більярдній поряд із нічним клубом. Каже, постріли почув, як збирався додому.

Дмитро Коваль, свідок:

- Здесь как бы клуб, здесь постоянно какие-то разборки. Вчера на этом месте лежал паренек. Вызвали скорую. Скорой долго не было. Наши девчонки-официантки откачивали нашатырем.

У міліції зазначили: у стрілянині постраждало двоє людей - працівник клубу та відвідувач. Одного з них, із простреленими легенями, врятувати не вдалося - чоловік помер на операційному столі, інший з пораненим стегном і досі в лікарні.

Юлія Лафазан, співробітниця Маріупільського МУ міліції:

- Сейчас тип оружия устанавливается. Предварительно установлено, что с места происшествия были изъяты гильзы. Они относятся к патронам травматического действия. Сейчас опрашиваются свидетели, очевидцы и потерпевший, устанавливаются все подробности этого происшествия.

Оперативники швидко розшукали двох розбишак. Нині вони під вартою і свідчать. Проти стрільців порушили кримінальну справу за навмисне вбивство.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.