Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 9 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Луганщині мати вбила новонародженого сина

5 грудня 2012, 21:07
Дата ефіру/події: Середа, 5 грудня 21:07

Приголомшлива трагедія на Луганщині. 30-річна жінка задушила свого синочка за п'ять днів по народженню. Трагедія сталася, коли хлопчика привезли з пологового будинку додому. Малюка зустрічали мало не всією вулицею, а наступного дня вся вулиця його ховала.

Євген Соломін, кореспондент:

- Трагедія в цьому будинку сталася буквально через кілька годин, коли маленького хлопчика привезли з пологового будинку. Його задушила рідна мати.

Пані Тетяна, коли проходить повз оселю - хреститься. Каже - за останній рік тут не стало двох діток. Рік тому прощалися з 2-місячною дівчинкою, яка захлинулась їжею. Цього разу ховали п'ятиденного хлопчика.

Тетяна Федорова, мешканка м. Луганська:

- Во вторник ее выписали с роддома. Видела ее эта-самое. Самое. Поздравила. Говорю: как дите. Говрит, все нормально, кушает, ест, спит. А утром смотрю - машина стоит с черной полосой. Смотрю, Дима что-то выносит. Господи, думаю, наверное дите. А потом соседка говорит - задушила дитя.

Горе-мати розповідає, що того дня після повернення з пологового будинку вона з чоловіком добре хильнула за здоров'я немовляти. Коханий пішов спати. А малюк не затихав - у жінки було обмаль молока, тож плакав, бо хотів їсти. Мати вирішила його заспокоїти.

Валентина, підозрювана:

- Получается, что я руку сначала, ладошку на ротик положила - хотела, чтобы он как-то не кричал. А потом так хотела успокоить, и руку на шею положила. Силу применила, потому что пьяная была. Не рассчитала силу и все. Мне так показалось, что малой заснул, и я заснула.

Коли протверезіла жінка побачила - малюк уже давно не дихає - тільце його  було холодним і синім. Тож одразу викликала швидку, а лікарі - міліцію.

Михайло Федорук, керівник сектору Кам'янобрідського РВ міліції:

- За совершение данного преступления была задержана мать новорожденного, и она созналась в преступлении  и дала признательные показания. Причины, по которым совершено данное убийство, даст следствие.

Затримали й батька. Проте згодом чоловіка відпустили: нині він заливає горе горілкою.

- Отстаньте от меня - я семью спасаю.

Цю родину вважали соціально-незахищеною. Дорослі жили на виплати за дитину та пенсію бабусі. При цьому знай пиячили. У гультяїв лишився ще один син - йому 2,5 роки. Після трагедії малого забрали. Валентина не розуміє - чому!

Валентина, підозрювана:

- Вот и сейчас ребенка забрали. Все нормально было. Забрали, на каком основании - не пойму.

У відділі у справах дітей тепер готують документи на позбавлення сім'ї батьківських прав. Тільки чому це роблять після смерті 2-х малюків - тут пояснити не можуть. Матір-убивцю вже запроторили до СІЗО. Там вона чекатиме завершення слідства та судового вироку.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.