Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 14 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Зухвале пограбування на Київщині

8 грудня 2012, 00:44
Дата ефіру/події: Субота, 8 грудня 00:44

На Київщині напали на будинок селищного голови Петропавлівської Борщагівки. Четверо невідомих влізли до оселі вночі, коли родина спала.

Все сталося в оцьому будинку в Петропавлівській Борщагівці. О третій годині ночі грабіжники в масках перелізли через паркан на подвір'я, далі - у вікно.

Микола Жукович, керівник відділу ГУ МВС України в Київській області:

- Проникли вони за допомогою віджиму пластикового склопакету, потрапили в середину приміщення, господар почув, що на кухні хтось ходить, він вийшов до них, ці зловмисники вдарили господаря по голові і положили його на підлогу.

Від шуму прокинулася й господиня. Коли побачила пістолета - віддала всі гроші. Побитий хазяїн, селишний голова - нині в реанімації. Сусіди ж дізналися про нічні події в будинку від правоохоронців.

Галина Якимівна, сусідка постраждалих:

- Він мені як сказав, следователь, що його забрала скора, то я в шоковому стані, він перед цим заболів чи інфарктом, чи інсультом, єлє вичухався, а це таке горе зробиться. Це вообще в голову не вкладається.

Жінка каже: зазвичай її собака голосно гавкає, коли поблизу ходять чужі люди. Цієї ж ночі все було тихо.

Галина Якимівна, сусідка постраждалих:

- Дві неділі тому до нас тоже підходили, начав гавкать собака, а в нас свет до часу по вулиці, він тоді побіг туди, до стовпа, як син виходить, одівся, аж один лізе через забор, а другий стоїть коло тих стовбів. А він йому каже: а чо ти лізеш: він сплигнув і пішли туда. На як це дві неділі пройшло.

У селищній раді про нічну пригоду теж нічого не знають: голова останнім часом був на лікарняному. Його добре знають усі місцеві мешканці, бо працює тут більше чверті століття.

Любов Коваленко, секретар селищної ради Петропавлівської Борщагівки:

- Місцевий, працює 29 років і 6 місяців. Дасть бог, допрацюємо до травня місяця, то буде 30 років, як він працює. Він прекрасний господар, прекрасний, як каже, батько не тільки для своєї сім'ї, а й для всього села.

Нині правоохоронці шукають зловмисників. За фактом нападу на будинок розпочато кримінальне провадження.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.