Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У столиці заявив про себе рух проти секс-туризму

9 грудня 2012, 18:54
Дата ефіру/події: Неділя, 9 грудня 18:54

Борці проти секс-туризму в Україні виклали в інтернеті скандальне відео. На кадрах - розправа з громадянином Туреччини, побиття якого знімали камерою. Ролик виклали в мережі, аби залякати всіх, хто шукає в Україні фізичного задоволення.

Четверо борців проти секс-туризму провчили турка, який занадився до наших повій. Допомагала киянам підставна нічна фея. Дівчина домовилася з чоловіком про зустріч. Побачення мало відбутися на винайнятій квартирі, проте цього разу любощами воно не закінчилося.

А далі за сценарієм до оселі вдерлося троє молодиків, вони зв'язали ласого до українських дівчат чужоземця. Четвертий знімав усе  відеокамерою. Зокрема й палку промову нового поборника прав жінок. 

- С удовольствием приезджает, трахает наших женщин. Мы против этого. Я против того, чтобы трахали украинок. Я против того, чтобы продавали мясо, чтобы нашу нацию воспринимали как мясо.

Молодики добряче натовкли заморському гостеві боки та вивезли на кільцеву дорогу. Там начепили плаката з написом "Стоп секс-туризму" й покинули посеред вулиці в домашньому халаті. Лідер руху проти інтимних розваг прибульців переконаний - дії, зняті на відео, не є кримінальними. І можна навіть припустити, що все це - суцільна вистава, щоправда трохи варварська. Все одно Максим Головін переконаний: залякування нині - єдиний спосіб захистити честь українських жінок. І колись вони це самі зрозуміють.

Максим Головін, лідер руху проти секс-туризму:

- Я думаю, что позитивность вот этих действий они смогу оценить тогда, когда исчезнет спрос на их услуги и они все-таки начнут заниматся другими делами, которые будут переспективнее, чем занятие проституцией. Потому что проституция для женщин - это тупик и перспектив развития в этом направлении - нет и быть не может.

Рух проти секс-туризму продажні дівчата не підтримують.

Олена, повія:

- Яке вони мають право втручатися в моє життя? Якщо я вирішила торгувати тілом, значить, це - моє рішення. Мене покинув в 17 років хлопець, коли я народила дитину. Він відмовився. Освіти я не маю. Що я маю - працювати в супермаркеті за тисячу гривень? Це не для мене. Я хочу, щоб моя дитина була забезпечена.

Що саме безвихідь штовхає жінок в обійми гостей із-за кордону - Максим не йме віри. Стверджує, повії хочуть легких грошей і прикриваються безробіттям.

Максим Головін, лідер руху проти секс-туризму:

- Работа в стране есть, занятся есть чем. Да, это, конечно, деньги не соизмеримые с занятим проституцией, но все-таки есть возможность заниматся какой-то деятельностью, получать за нее деньги, жить нормально и строить свою карьеру и развиватся как личность. 

Свої дії борці проти секс-туризму на відео зафіксували вперше. Сподіваються, що ролик в інтернеті повинен залякати охочих до продажного кохання. Водночас він є компроматом на його авторів. Та поки що жоден із постраждалих не написав заяви в міліцію.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.