Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Столичний таксист ошукав іноземця

10 грудня 2012, 22:57
Дата ефіру/події: Понеділок, 10 грудня 22:57

Більше п'ятисот гривень заплатив іспанський викладач за поїздку з аеропорту Борисполя до центру Києва. Космічну суму з нього взяв водій таксі - офіційний перевізник при летовищі.

Хосе Луїс - викладач з Іспанії. Недільного вечора він укотре прилетів до Києва читати лекції для студентів-журналістів. В аеропорту винайняв скай-таксі. Фірма працює офіційно, тож пасажир не боявся, що з нього здеруть зайве.

Хосе Луїс Оріхуело, викладач з Іспанії:

- Я запитав, як платити - фіксовану суму чи за лічильником, таксист-водій вказав на прилад. Подорож з терміналу тривала півгодини. Коли приїхали, таксист назава суму - 537 грн. Я взяв чека й подумав, що тут щось не так.

Втім, не наважився сперечатися з шофером. Що відстань від Борисполя до Києва аж ніяк не 147 км, як вказано в чеку, пасажир не знав. Тож заплатив усю суму. Та вже наступного дня іспанець розповів про шалено дороге таксі столичним колегам. Вони збагнули: прибулого, що не володіє ані українською, ані російською, просто ошукано. Тоді звернулися по пояснення до перевізників.

Руслан Дейниченко, виконавчий директор Києво-Могилянської школи журналістики:

- Зі мною зв'язалося керівництво цієї служби, і вони пообіцяли розібратися, вони попросили всі дані, коли він сідав в таксі, біля якого термінала, я їм послав фотографію чека.

В аеропорту, в підпорядкуванні якого служба скай-таксі, одразу знайшли водія та повідомили: він просто помилився - видав пасажирові не того чека. Випадково чи зумисно, ще з'ясовують. Після закінчення перевірки пасажирові, ймовірно, повернуть гроші. Чи працюватиме далі таксист, який не вміє рахувати, наразі не відомо.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.