Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Трускавці на курортників напав кабан

11 грудня 2012, 23:15
Дата ефіру/події: Вівторок, 11 грудня 23:15

Дикий кнур напав на людей у центрі курортного Трускавця, що на Львівщині. Двоє жінок потрапили до лікарні. Щоб упіймати налякану й розлючену тварину, міліціянтам довелося розпочати спецоперацію. Врешті-решт вепра застрелили, а його тушу доправили на ветеринарну експертизу.

Об одинадцятій ранку в центр Трускавця сходяться відпочивальники - до бювету, попити води. Цього ж дня ошелешені перехожі побачили там кнура, що гасав. Хтось стояв і не йняв віри власним очам, хтось тікав. Побігла й киянка Людмила.

Людмила, туристка з м. Києва:

- Дикий кабан за забором, а потом он под забор и начал за нами, и мы бежали где то километр до бювета. И предупреждали всех, что туда не ходить, потому что там кабан.

До міліції зателефонував чоловік, якого вепр збив з ніг. Правоохоронці мобілізувалися миттєво. "На дичину" пішли всіма підрозділами. Першочерговим завданням було не пустити тварину в парк.

Віталій Малицький, керівник відділу Трускавецького МВ міліції:

- Щоб не допустити, щоб він біг в парк, почали робити контрольні попереджувальні постріли.

Постріли налякали вепра, і він змінив курс - побіг у бік безлюдних вуличок.

Андрій Ільницький, оперуповноважений Трускавецького МВ міліції:

- Звір пішов в цю щілину між забором та цією будівлею, де нами було прийнято рішення для його локалізаціі. Тобто нами здійснювались постріли, після чого даний звір загинув.

Тушу віддали на ветеринарну експертизу. Двоє відпочивальниць, що їх покусала дика тварина, зараз у лікарні з рваними ранами на спинах і кінцівках. Спілкуватися з журналістами відмовилися.

Володимир Чуба, заступник керівника Трускавецької міської лікарні:

- Судячи по характеру нанесених ран, мали місце і покуси, мали місце і рвані рани.

Зазвичай дикі вепри уникають місць, де можуть зустрітися з людьми. Правоохоронці припускають - тварина забігла в місто, бо тікала від мисливців. Або ж була хворою.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.