Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 12 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві не покарали винного у смертельній ДТП

13 грудня 2012, 00:53
Дата ефіру/події: Четвер, 13 грудня 00:53

48-річну жінку збив на смерть позашляховик у Києві на вулиці Дегтярівський. Син загиблої стверджує - мати йшла переходом. Від пригоди минуло вже три місяці, а 20-річного кермувальника, що наїхав на містянку, до відповідальності так і не притягли.

Євген тримає в руках фотокартку матері. 48-річної Тамари Таратунської не стало одинадцятого вересня. Жінку на вулиці Дегтярівській збив позашляховик Мазда. Кермував дорогим автом 20-річний киянин.

Євген Кошара, син загиблої:

- Заключения экспертов, там порядка полтора страницы печатного текста, ноги переломаны, голова лопнувшая, как арбуз, зубы в кульке.

Чоловік стверджує - мати йшла переходом. Бо поверталася від подруги завжди одним і тим самим шляхом. 

Євген Кошара, син загиблої:

- Вот с этого дома они всегда с подругой идут, обычно подруга её даже провожала, они обычно ходят через переход, но тут и пути другого нет, мы живем на Соломенке, понятно, что тут остановка находится сразу.

Утім, інакшої думки правоохоронці й сам кермувальник. Мовляв, збив жінку не на переході. І не помітив її, бо вона раптово вискочила. Як людина завважки 120 кілограмів могла раптово вискочити, не добере син загиблої. Так само нелогічне твердження, що бідолашна оминула "зебру" й перетнула дорогу за нею. 

Євген Кошара, син загиблої:

- Тело нашли в районе знака вот этого, развилки, туфли были одна за переходом, метров пять одна, вторая 10 и дальше тело, видно, что на переходе сбил, повреждения машины были такие, как-будто она сбила столб, но не человека.

Люди, які часто ходять цієї дорогою, кажуть: відтинок дуже небезпечний, водії його пролітають.

Ірина Вадимівна, мешканка м. Києва:

- Здесь переход необходим очень, я здесь видела сама, как собаку сбили, мчаться на этом перекрестке машины с разгоном.

Олександр, мешканець м. Києва:

- Он длинный, и сами знаете, водители у нас не все ж интеллигентные, пару раз видел, как авария была.

Водій, що збив Тамару Таратунську, жодного разу не зустрівся з родиною загиблої. Тож їдемо до нього в гості. Та спілкуватися з журналістами кермувальник не хоче. 

- З приводу ДТП, яка трапилась.

- Ну так я не даю никаких комментариев.

- А ось зараз стоїть син жінки, яку ви збили, ви не хотіли б з ним поспілкуватися?

- Выключите, пожалуйста, камеру.

А слідчі тим часом справу, порушену за фактом ДТП, вже закрили. Через брак доказів. Тож молодик, що вбив жінку, й далі їздить собі містом.

Сергій Ревенко, старший слідчий відділу ГУ міліції м. Києва (телефоном):

- Згідно зібраних доказів було встановлено, що водій не мав технічної можливості уникнути ДТП, і згідно зібраних доказів закрили. Я її розслідував, прийняв рішення, у нього є право згідно чинного законодавства оскаржити мої дії в прокуратурі або суді.

Євген Кошара не має наміру опускати руки й звертатиметься до прокуратури. Хоче, щоб винного у смерті матері покарали. А тому шукає свідків ДТП. І просить всіх, хто бачив аварію на власні очі, відгукнутися.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.