Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Львові застрелився кілер

13 грудня 2012, 01:00
Дата ефіру/події: Четвер, 13 грудня 01:00

Вмерти, але не здатися! У Львові підозрюваний у замовних убивствах застрелився перед очима у правоохоронців просто під час спецоперації із його затримання. Спільник кілера спробував теж накласти на себе руки, та промахнувся. Він із пораненою головою в лікарні, під наглядом міліції.

Спецоперацію проводили в одному з житлових районів Львова близько сьомої вечора. Бійці спецпідрозділу Сокіл мали затримати двох підозрюваних у кілерстві. Вони, коли помітили облаву, найімовірніше, були в Ланосі. У легковику пролунали два постріли. Один підозрюваний загинув, інший - спробував укоротити собі віку. Як саме, поки що невідомо. За однією з версій - обидвоє стрілялися з пістолета Макарова. Один із кілерів помер. Інший підібрав зброю, натиснув на гачка, але промахнувся. Його шпиталювали, медики запевнили: рана не становить загрози для життя.

Андрій Токарський, головний нейрохірург Львівської області:

- Травма є, власне, це вогнепальне поранення, куля пройшла ззаду за вухом, скажем так. Вона не проникає в порожнину черепа, структури головного мозку не уражені. Він є в свідомості.

Підозрюваний прикутий кайданками до ліжка. Біля його палати цілодобово чергують озброєні міліціянти. Допитувати злочинця приходить буквально натовп правоохоронців. Проте, за неофіційною інформацією, затриманий не свідчить. Йому та вже мертвому спільникові інкримінують численні замовні вбивства. Львівська міліція нічого не коментує. Місце сутички впродовж дня було огороджене та оточене правоохоронцями. Там працювали експерти. Що шукали - невідомо.

- Нам нічого не повідомляли, ми не знаєм. Попросили перекрити вулицю - ми перекрили. Не впускаєм людей.

- А там щось шукають?

- Я не знаю.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
В какой клинике можно найти нейрохирурга Андрея Токарского .
Людмила 30.03.2016, 11:58 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.