Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 2 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Мітинг в Одесі закінчився різаниною

13 грудня 2012, 21:33
Дата ефіру/події: Четвер, 13 грудня 21:33

Внаслідок буревію цілий квартал залишився без світла й тепла в Одесі. Аби привернути увагу влади до своєї проблеми, розлючені мешканці перекрили дорогу. Та один із водіїв не перейнявся чужим горем: він вирішив прорватися крізь натовп і поїхав просто на людей.

Світлана, мешканка м. Одеси:

- Люди мерзнут сначала в квартирах, а теперь мерзнут на улице. Когда это прекратиться. И нет никого - ни администрации, никого. Ни того, кто за этот свет отвечает - нет. Никого нет.

Струму в історичному районі Одеси - на Молдованці - немає вже більше доби. А все через негоду. Спочатку мешканці намагалися владнати проблему мирно, але коли збагнули, що з допомогою до них ніхто не поспішає - вийшли й перекрили дорогу.

Тамара, мешканка м. Одеси:

- Мы без света - у нас дети маленькие мерзнут. У нас нет отопления. Каждый вечер нам выключают свет, и непонятно, до какого времени, постоянно летят провода. Надо, чтобы приехали и сделали нам провода, потому что ещё раз ветер подует в наше сторону, и мы опять будем без света сидеть и опять будем выходить на дорогу, а оно все плачевно заканчивается.

Тому й вирішили діяти кардинально. Не порушуючи правил дорожнього руху, вони постійно курсували переходом, але одного з водіїв ця акція розлютила. Він не намагався оминути мітингувальників, а поїхав просто на людей.

Любов Юріївна, мешканка м. Одеси:

- Он парню по ногам проехал - тот его вытащил. И начали они драться. Вот что. Понимаете.

Бійка закінчилася різаниною. Водія з ножовими ранами забрала швидка. А до страйкарів приїхали міліціянти, кінологи та експерти. Знайшли холодну зброю, яка, можливо, й була знаряддям злочину. Та коментувати інцидент у міліції відмовилися. Мовляв, жодна зі сторін претензій одна до одної не має. Заяви до правоохоронців ніхто не писав, тож конфлікт залагоджено. І диво - після пролиття крові в оселях з'явилося світло.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.