Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 20 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Дніпропетровську вбили шкільного сторожа

13 грудня 2012, 23:38
Дата ефіру/події: Четвер, 13 грудня 23:38

Зухвалий злочин скоїли у Дніпропетровську: там убили сторожа в дитячому навчально-виховному закладі. Чоловік, який боронив від крадіїв нехитрий шкільний крам, дістав із десяток ножових поранень у груди та шию.

У цьому навчальному закладі учнів за партами немає. На ганку дітей без пояснень завертали додому.

Наталія, учениця навчально-виховного комплексу №122 м. Дніпропетровська:

- Мы пришли в школу утром. В школу вообще никого не пускали, и нам сказали идти домой, потому как занятия все отменили.

Додатковий вихідний у школі - через кривавий злочин. Прийшовши вранці на роботу, прибиральниця натрапила на тіло п'ятдесятидев'ятирічного сторожа. Вже за 20 хвилин у музеї, а саме там знайшли труп, працювали оперативники. На тілі небіжчика - здебільшого на шиї й тулубі - експерти нарахували з десяток ножових ран. Ретельно оглянувши всі приміщення закладу, правоохоронці дійшли висновку - злочин скоїли з корисливих мотивів.

Олексій Щербатов, керівник відділу ГУ МВС України у Дніпропетровській області:

- Преступник проник на территорию школы через окно туалета, отжав решетку. Попав на территорию школы, скорее всего, произошла его встреча со сторожем, которому он нанес ранения. Причем забрал у него ряд личных вещей, также преступником были похищены вещи из кабинета директора школы.

За непідтвердженою інформацією, забрали комп'ютерну техніку, ключі від усіх кабінетів, гроші та мобільного сторожа. Керівництво закладу від коментарів утримується, а наляканих дітей заспокоює.

- Учителя говорят, что замки все поменяют, нормально, но есть чуть-чуть страха.

Володимир Земляний працював у школі сторожем близько 12-ти років. Дядю Вову, а саме так його називала більшість учнів, згадують як завжди усміхненого та привітного.

Наталя, учениця навчально-виховного комплексу №122 м. Дніпропетровська:

- Он был очень добрым и хорошим человеком. За что его убили, мы не знаем даже сами. Вообще, вроде должен был работать другой человек в смене, он просто подменял.

Скільки було нападників - поки невідомо, але в міліції запевняють: над розкриттям цього злочину працюють найліпші оперативники.

Олексій Щербатов, керівник відділу ГУ МВС України у Дніпропетровській області:

- В настоящее время работает специально созданная следственно-оперативная группа и расследование данного преступления находится на личном контроле начальника главного управления.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.