Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 12 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Харкові футбольні фани влаштували пікет на захист Павличенків

14 грудня 2012, 23:25
Дата ефіру/події: П’ятниця, 14 грудня 23:25

Бійка між футбольними вболівальниками й міліцією в Харкові. Фани влаштували ходу центром міста й пікет біля управління міліції - так виступили проти ув'язнення батька й сина Павличенків, засуджених за вбивство київського судді. Завершилась акція сутичкою з правоохоронцями, 22-х учасників затримано.

- Свободу честным! Свободу Павличенкам! Свободу честным! Свободу Павличенкам!

Чотири сотні вболівальників йшли від стадіону Металіст - центром Харкова - до головного управління міліції. За офіційною інформацією, захід супроводжували двісті правоохоронців. Під час ходи фани вигукували образливі гасла на адресу міліції, кидали сніжки, петарди й димові шашки.

- Свободу честным! Свободу Павличенкам! Свободу честным! Свободу Павличенкам!

Бійку, стверджують у міліції, спровокували саме пікетувальники. Мовляв, правоохоронці терпіли до останнього, але зрештою не витримали такого нахабного порушення громадського ладу.

Микола Голуб, заступник керівника ГУ МВС України в Харківській області:

- Участники бросали куски снега, выражались нецензурной бранью, как в адрес прохожих, так и в адрес работников милиции, использовали пиротехнику, бросали пиротехнические изделия в проезжающие машины, в работников милиции.

Тож затримали 22-х бешкетників, восьмеро з них мають відсидіти 15 діб, інших відпустили, вони заплатять штраф.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.