Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 28 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Харкові вибухнув газовий балон, четверо загиблих

17 грудня 2012, 23:46
Дата ефіру/події: Понеділок, 17 грудня 23:46

Четверо загиблих, одинадцятеро постраждалих - ще одна надзвичайна пригода в Харкові. В неділю ввечері в багатоповерхівці пролунав вибух. За попередньою версією, трагедію спричинив побутовий газовий балон, занесений у квартиру з морозу.

Вибух на десятому поверсі житлового будинку почули мешканці всього району. Полум'я охопило три поверхи, люди з вікон благали про допомогу. Одна з жінок у паніці вистрибнула з вікна з дітьми - донькою семи років і немовлям. Мати і хлопчик - розбилися. Дівчинка була ще жива, її довезли до лікарні.

Світлана Горбунова-Рубан, заступник Харківського міського голови:

- Позже, вечером, умерла девочка из этой же семьи. Семи лет. В реанимации. В связи с тем, что она получила тяжелые ожоги и травмы. И сейчас в реанимационном отделении из этой же семьи находится 13-летняя девочка. Отец жив. 

Коли рятувальники загасили вогонь, у квартирі - епіцентрі вибуху - знайшли ще одну загиблу - 40-річну жінку. Вже з'ясували - рвонув газовий балон, якого напередодні додому приніс голова родини. Самого чоловіка в мить трагедії вдома не було.

Геннадій Кернес, Харківський міський голова:

- То, что этот газовый баллон занес отец, который остался жив, и то, что он потерял семью, и то, что он его собирался утром увезти на дачу - я думаю, этому оценку пусть дает следствие.

Тепер будинок обстежують комунальні служби. Вони з'ясовують - наскільки пошкоджена багатоповерхівка і чи не буде руйнації.

Володимир Юрченко, керівник управління цивільного захисту м. Харкова:

- Перекрытия между 9, 10 и 11 этажом имеют деформацию. И наружные панели тоже имеют следы деформации.

У будинку від'єднані газ, вода, опалення. На сходах і стінах замерзла вода з гідрантів, якими пожежники заливали вогонь, та розірваних радіаторів опалення - в Харкові сьогодні мінус 15. Тимчасовий притулок людям, які втратили дах над головою, надав найближчий готель.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.