Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Огляд найрезонансніших ДТП

26 грудня 2012, 21:09
Дата ефіру/події: Середа, 26 грудня 21:09

Лише за вчорашній день в Україні сталося шістдесят чотири дорожньо-транспортні пригоди.

Четверо людей постраждали внаслідок зіткнення мікроавтобуса та автобуса під Маріуполем. Опель рухався в напрямку приморського міста і на слизькій ділянці вилетів на смугу зустрічного руху. Тут зіткнувся з Богданом. Сталася ця аварія й через недогляд комунальників. Адже незадовго до неї на центральному водогоні прорвало трубу, й десятки кубометрів води вилилися на проїжджу частину.

Степан Махсма, Сартанський селищний голова:

- Катка не было. Еще раз повторяюсь, катка не было. Автомобили двигаются вполне нормально, вполне возможно для работы маршрутного такси.

Федір Дженчако, інспектор ДАІ м. Маріуполя:

- Было установлено, что автомобиль Opel не выбрал безопасную скорость, не учитывал дорожную обстановку, а также на данном автомобиле, при осмотре, была выявлена летняя резина, протектор, которой менее допустимой нормы для эксплуатации.

***
Одна людина загинула і ще одна дістала тяжких травм у дорожній пригоді у Криму. Аварія сталася вранці у Джанкойському районі. Водій Mitsubishi не впорався з кермуванням, вискочив на узбіччя, де на швидкості врізався в дерево. Сила удару була такою, що машина  перетворилася на брухт. 57-річний власник "японця" загинув миттєво, а 51-річного пасажира в тяжкому стані доправили до лікарні. Визволили з понівеченого авта травмованого й уже неживе тіло рятувальники.

Віктор Кошман, в. о. керівника Відділу ДАІ Джанкойського району:

- На автодороге Херсон-Джанкой-Феодосия водитель автомобиля Л200 на закруглении не справился с управлением, допустил выезд за пределы проезжей части, где допустил столкновение с препятствием, деревом, в результате чего водитель автомобиля погиб на месте ДТП, пассажир получил телесные повреждения, доставлен в Джанкойскую ЦРБ.

***
Ще одна жінка загинула  внаслідок ДТП в Полтавській області. Водій автомобіля Daewoo Lanos не впорався з кермуванням і врізався в "Камаза", який саме повертав ліворуч. Від потужного удару 40-річна пасажирка легковика загинула, кермувальник Daewoo Lanos з різноманітними травмами потрапив до реанімації. Шофер багатотонки не постраждав.

***

І ще одна трагічна смерть на дорозі. В Івано-Франківській області зіткнулися Мерседес-Віто й ВАЗ-2110, яким кермував 29-річний чоловік. Пасажирка, що була в салоні Жигулів, від травм померла одразу. Водія доправили до травматологічного відділу. Правоохоронці кажуть - він і є винуватцем трагедії, бо необережно виїхав на смугу зустрічного руху.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
В результате столкновения погиб пассажир иномарки.

На трассе Киев-Харьков-Довжанский столкнулись КамАЗ с прицепом и «Мерседес Вито».

Об этом сообщает Хроника.инфо со ссылкой на Сегодня.

Как сообщили проезжавшие уже после столкновения водители, микроавтобус догнал грузовик и врезался в прицеп. Оба участника ДТП двигались в направлении Харькова.

Пассажир иномарки погиб на месте, водитель доставлен в больницу. Водитель Віктор Петрович Ткачук о Чугуев бил пян ехал с пос чкаловского и вес гл бугалтера Слабожанского и убил ее експертиза в неотложке показала что бухой минти хотят замять за 20 тисяч долоров помогите чтоб так не произошло
Саня 01.11.2016, 22:26 ответить
Hey, that's poewfrul. Thanks for the news.
Reshad 17.01.2013, 04:45 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.