Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Одесі влаштували салют військовими снарядами

8 січня 2013, 22:12
Дата ефіру/події: Вівторок, 8 січня 22:12

Окрім феєрверків і салютів, в Одесі новорічної ночі лунали бойові вибухи. Звичайних петард виявилося замало, тож люди розважалися військовими освітлювальними набоями. Один із таких влучив просто у приватний будинок. Мирне святкування для мешканців перетворилося на жах.

У мирний час, майже казкової новорічної ночі, у престижному районі Одеси - на Великому Фонтані - розгорнулися далеко не казкові події.

Ірина Курило, кореспондентка:

- Щойно годинник пробив двонадцяту - у приватний будинок залетів справжній бойовий набій. Ймовірно, судячи з траєкторії польоту, його випустили з цієї елітної багатоповерхівки.

Феєрверки, салюти та петарди у свята - вже традиція. Та цього разу звичної піротехніки відпочивальникам явно було замало.

Олексій Альошин, постраждалий:

- Мы сидели на первом этаже всей семьей, с маленькими детьми, с женой, и услышали такой довольно сильный удар по крыше, и потом хлопок типа такого взрыва.

Дорослі одразу побігли на другий поверх дізнатися, що сталось. У маленькій кімнаті, де працює пан Олексій, чути було їдкий сморід, на столику біля комп'ютера - вщент розбитий сканер, а у стелі - діра. Шоковані люди викликали міліцію. Потім знайшли гільзу, а згодом з'ясували -  дах їм пробив сорокаміліметровий реактивний освітлювальний набій. Дивом ніхто не постраждав.

Олексій Альошин, постраждалий:

- Вот, в принципе, я бы мог находится в это время и за компьютером, и работать, как видите, это могло закончиться очень печально для меня и для моей семьи тоже. Потому что трое маленьких детей могли вообще остаться без кормильца.

Шоковані дорослі кажуть - і вони, і перелякані діти запам'ятають це святкування Нового року надовго.

Альона Альошина, постраждала:

- Страшно, конечно, страшно, просто испугались. То есть мы были настолько не в себе, скажем так, что не понимали, что нужно делать. Это уже осадок на весь оставшийся год, конечно.

Покрівлю пан Олексій зовні вже відремонтував самотужки, залишилося полагодити всередині. Збитків - на три тисячі гривень. У міліції вже розпочали кримінальне впровадження, гільзу віддали на експертизу. Невідомих артилеристів шукають і досі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.