Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 2 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Києві горів будинок, де мешкав Булгаков

8 січня 2013, 22:20
Дата ефіру/події: Вівторок, 8 січня 22:20

Надзвичайна пригода - в історичному районі Києва, на Андріївському узвозі: там горів будинок, де колись мешкав Михайло Булгаков. Працівники піцерії та офісів не постраждали, натомість споруду серйозно пошкоджено. Аби загасити вогонь, МНСівцям довелося ламати благеньке перекриття між поверхами.

Містяни твердять - з цією старою будівлею останнім часом щось коїться. Нещодавно тут був потоп - коли орендарі залили нижній поверх. Сьогодні ж спалахнула пожежа. Одразу й не здогадалися, що зайнявся дах.

- Я думала, кто-то прошел и палочкой, как ее, ну та, что пахнет, и даже не подумали, что это дело.

- В нас тут тільки запах був. Ми замітили, що запах такий сильний. Між собою поговорили, що щось десь горить, і побачили, що пожежні їдуть, і все.

МНСівці прибули за лічені хвилини, бо рятувати від вогню треба було не просто будинок, а пам'ятку архітектури, де свого часу мешкав Михайло Булгаков. Аби приборкати полум'я, рятувальникам довелося ламати перекриття між поверхами.

- Де-то угольок ще тліє, балка. Так що щас ми розбираєм, аби добраться.

МНСівці діяли двома командами: одні рятували людей, інші - гасили полум'я. Зі стихією впоралися менш ніж за годину. На щастя, жертв і постраждалих серед людей немає. А ось старовинний будинок дуже пошкоджений. Чому зайнялося - з'ясовують.

Андрій Онищенко, помічник керівника відділу ГТУ МНС у м. Києві:

- Наразі працює оперативна група Головного управління разом з компетентними органами щодо визначення даної пожежі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.