Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Донеччині чоловіка, який захищав доньку від гвалтівника, звинувачують у вбивстві

22 січня 2013, 20:59
Дата ефіру/події: Вівторок, 22 січня 20:59

Ненароком убив. У Червоноармійську чоловік, що боронив честь жінки, жорстко відгамселив ґвалтівника. Від травм той помер у лікарні. Нині рятівникові закидають навмисне вбивство.

Усе сталося приблизно опівночі. Зловмисник підстерігав біля школи. 20-річна дівчина поверталася додому з гостей і розмовляла телефоном зі своїм хлопцем. Раптом у нього зі слухавки почали долітати крики про допомогу. Аби дізнатися, що коїться, він подзвонив подрузі коханої.

Олексій, друг постраждалої:

- Подругу набрал, с которой она хорошо общается. Подруга позвонила отчиму. И так получилось. Мы коллеги по работе. Он очень выручил меня.

Вітчим швидко зрозумів, що до чого, й кинувся рятувати дочку від ґвалтівника.

Едуард, вітчим постраждалої:

- Выбежал с голыми руками и в спортивных штанах, в чем был. Я не сразу его поймал. Кидался. Я его давай подымать, а он кинулся драться. У него в руках что-то было. Тем более, мне дочь крикнула, что у него нож.

Едуард так відгамселив зловмисника, що тому довелося викликати швидку. На тілі постраждалого майже не було живого місця, кажуть лікарі. Від травм він помер за три години після ушпиталення.

Юрій Долбня, черговий хірург лікарні м. Червоноармійська:

- Пострадавшего доставили в крайне тяжелом, бессознательном состоянии, с множественными переломами нижней и верхней челюстей, переломами ребер, подкожной эмфиземой обширной.

Тепер за фактом смерті нападника розпочали кримінальне провадження. За навмисне вбивство, скоєне внаслідок перевищення самооборони. Проте, все може змінитися - міліція і прокуратура поки розбираються в обставинах справи.

Сергій Ковальов, заступник прокурора Червоноармійської міжрайонної прокуратури:

- В данном случае это наша первоначальная квалификация его действий. После проведения следственных действий будет принято законное решение, если будут основания переквалифицировать статью. В данном случае он осуществлял задержание преступника, причинил ему телесные, которые несовместимы с жизнью.

Нині Едуард чекає висновків правоохоронців. Йому загрожує до двох років ув'язнення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.