Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Сантехніка-шахрая спіймали у Донецьку

22 січня 2013, 21:39
Дата ефіру/події: Вівторок, 22 січня 21:39

Шахрая, актора й сантехника поєднав у собі мешканець Донецька. Чоловік влаштовував справжні вистави про начебто затоплених сусідів, брав гроші на ремонт труб та каналізації, а потім тікав.

Зловмисник приходив до людей і називався працівником ЖЕКу. Казав, що господарі заливають сусідів і пропонував полагодити сантехніку. У такий нехитрий спосіб шахрай кілька місяців оббирав довірливих пенсіонерів.

Затриманий:

- Ну в квартиру зашел, намочил сзади унитаза, говорю: течет, надо ремонт делать. Так вот деньги мне давали и мы вот это вот.

На ремонт шахрай брав від двохсот до чотирьохсот гривень. Отримував гроші, казав, що йде по інструмент, і більше його не бачили. На слід злочинця правоохоронці натрапили раптово. Одна з постраждалих приятелює з сусідами знизу.

Надія Бувалець, постраждала:

- Я звоню соседке, та злая такая, она выходит, говорит - тетя Надя, что такое, я говорю, ты что, с утра не могла, если я тебя с 7 часов заливала, ты что, не могла сказать. Она глаза вылупила - говорит, я бы пришла, если бы что-то было. Побежала смотреть, все сухо, так и у нас в туалете сухо кругом.

Жінка одразу звернулася до міліції і зловмисника затримали гарячим слідом. Виявилося, що "сантехник" кілька місяців тому дочасно вийшов із тюрми. На першому допиті в усьому зізнався.

Валерій Лазарев, керівник Ленінського РВ міліції м. Донецька:

- То, что сейчас ему инкриминируется - мошенничество, часть вторая - до пяти лет лишения свободы. Но учитывая, что у него запас - он ведь не отсидел, вышел условно досрочно, плюс то, что он не отсидел. Но это решит уж суд.

Нині правоохоронці шукають усіх постраждалих від крутія. Сам штукар пригадує близько 10 мокрих вистав у різних районах Донецька.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.